Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Rusia Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Singapore Airlines miwiti maneh layanan Singapura-Moskow

Pilih basa sampeyan
Singapore Airlines miwiti maneh layanan Singapura-Moskow
Singapore Airlines miwiti maneh layanan Singapura-Moskow
ditulis dening Harry S. Johnson

Pembawa bendera Singapura ngumumake kedadeyan penerbangan ing Moskow

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai maskapai penerbangan Singapura ngumumake dina iki yen bakal nerusake penerbangan reguler saka hub ing Bandara Changi Singapura menyang Moskow, Rusia wiwit tanggal 20 Januari 2021.

"Kita bisa negesake manawa wiwit Januari 2021, SIA urip maneh layanan menyang Moskow," ing Singapore Airlines jarene. Penerbangan kasebut bakal ditindakake dina Rebo, Jum'at lan Minggu.

"Penumpang sing mlebu utawa ngirim Federasi Rusia kudu duwe sertifikat medis sing dicithak kanthi Coronavirus negatif (Covid-19) Asil tes PCR diterbitake paling 72 jam sadurunge tekane, ”perwakilan maskapai kasebut nambahake.

Singapore Airlines nundha penerbangan Singapura-Moskow-Stockholm tanggal 23 Maret 2020. Saiki, pamrentah Singapura mboko sithik mbukak wates karo negara-negara ing ngendi infeksi COVID-19 stabil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.