Airlines Airport Breaking Sri Lanka News Warta Breaking Travel India Breaking News News transportasi News Wire Plancongan

SriLankan Airlines nggayuh rute Delhi lan Colombo

Pilih basa sampeyan
srilankan
srilankan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Anane ing New Delhi tanggal 3 Juli saka kuningan saka SriLankan Airlines penting ing pirang-pirang cara, kalebu ngumumake penerbangan frekuensi kaping telu sing anyar Delhi, India, lan Colombo, Sri Lanka, nggawe 18 penerbangan seminggu ing antarane rong ibukutha wiwit 4 Juli.

CEO, Vipula Gunatilleka, miber menyang acara kasebut ing Delhi, menehi pesen sing jelas manawa India tetep dadi pasar utama kanggo operator negara kasebut. Dheweke ngomong babagan upaya golek investor kanggo maskapai kasebut, sawise operator utama Timur Tengah mundur.

Segmen MICE, manten, lan spiritual minangka sawetara wilayah utama kanggo maskapai kasebut.

Layanan anyar ing 4 dina seminggu budhal ing New Delhi jam 2330 dina Kemis, Jumuah, Setu, lan Minggu tekan Colombo jam 0300 dina esuk, nawakake perjalanan sing lancar tekan Melbourne, Singapura, Kuala Lumpur, Bangkok, Jakarta , lan pulau Gan.

Wektu nyambungake kanthi singkat lan kolaborasi karo garis domestik bakal mbantu faktor mbukak, sing wis dhuwur.

Pemimpin industri nyathet manawa ngluncurake layanan anyar kasebut sawayah-wayah sawise mateni tragis Paskah penting banget lan nuduhake kapercayan ing pasar India. Peran lelungan STIC, dipimpin dening Subhash Goyal, uga dipuji dening pejabat maskapai negara pulau.

SriLankan ngoperasikake jaringan rute 1,001 kutha ing 48 negara saka hub Colombo.

Ing wektu samesthine, 2 tujuan liyane ing India bakal ditambahake. Saiki, 11 stasiun dilindhungi, kanthi layanan mangsan menyang Varanasi lan Bodhgaya.

Joshua Bustos, Kepala Petugas Komersial, lan Dimuthu Tennakon, Kepala Sales lan Distribusi Worldwide, kalebu pejabat liyane sing ana.

Maskapai kasebut nggawe suasana Sri Lanka ing Istana Taj, ing acara kasebut dianakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India