24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Sudan Breaking News transportasi

Emirat kanggo nerusake penerbangan menyang Khartoum

Снимок-экрана-2019-07-03-в-21.11.12
Снимок-экрана-2019-07-03-в-21.11.12
ditulis dening Dmytro Makarov

Emirat ngumumake bakal nglanjutake penerbangan menyang Khartoum, ibukutha Sudan, wiwit tanggal 08 Juli 2019.

Layanan saben dina antarane Dubai lan Khartoum, bakal nyedhiyakake maneh para plancong bisnis lan plancongan ing Sudan, konektivitas global liwat jaringan maskapai, utamane menyang tujuan ing Timur Tengah, Asia Barat, Amerika Serikat lan Timur Jauh, kanthi sambungan penerbangan sing cocog ing pusat Dubai. Tujuan utama kanggo para plancong saka Sudan kalebu Dubai lan GCC, Malaysia, China, Inggris lan Amerika Serikat.

"Sawise ngawasi kanthi tliti kahanan ing Sudan lan nganakake kajian babagan kabeh faktor operasional, kita mutusake kanggo nerusake layanan menyang Khartoum. Iki bakal mbantu nyengkuyung bisnis lokal lan nambah akses menyang pasar internasional, uga nguntungake para penumpang sing nyambung menyang jaringan global kita, ”ujare Orhan Abbas, Wakil Presiden Senior Operasi Komersial Emirat, Afrika.

Operasi saben dina, EK733 mangkat Dubai jam 1435jam lan tekan Khartoum jam 1640 jam. Penerbangan bali, EK734, mangkat saka Khartoum jam 18:10 lan tekan ing Dubai jam 00: 20hrs esuk esuk. Emirat saiki ngoperasikake Boeing 777ER ing rute kasebut, nawakake pilihan kabin karo 8 kamar pribadi mewah ing Kelas Pertama, 42 kursi kosong ing Kelas Bisnis lan akeh ruangan kanggo santai ing Kelas Ekonomi kanthi kursi 304.

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan kunjungan Emirat kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.