Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

FAA ngetokake syarat penerbangan Super Bowl LV kanggo pilot General Aviation

FAA nerbitake kaca web kanthi informasi kanggo wilayah udara Tampa, Fla, lan bandara

Print Friendly, PDF & Email

Pilot Penerbangan Umum sing pengin mabur ngubengi Tampa, Fla., 3 - 9 Februari 2021, kudu mriksa Pemberitahuan FAA menyang Airmen (NOTAM) kanggo prosedur lalu lintas udara ing wilayah kasebut. Super Bowl LV yaiku dina Minggu, 7 Februari, ing Stadion Raymond James. Wektu game udakara jam 6:30 sore EST.

The FAA wis nerbitake kaca web kanthi informasi kanggo wilayah udara Tampa, Fla. lan bandara. Agensi bakal nganyari kaca web nalika kasedhiya informasi tambahan.

Minangka Acara Khusus Keamanan Nasional sing ditemtokake, watesan pesawat tanpa awak tambahan bakal ditindakake sadurunge, sajrone lan sawise Super Bowl.

Program reservasi kanggo nggampangake layanan darat ing bandara Tampa Bay ing ngisor iki bakal ditrapake 3 - 9 Februari 2021. Pilot kudu ngubungi Operator Base Tetap (FBO) ing bandara kanggo njaluk reservasi lan informasi tambahan.

  • Bandara Internasional Tampa (TPA)
  • Bandara Internasional Sarasota-Bradenton (SRQ)
  • Bandara Internasional Lakeland Linder (LAL)
  • Bandara Internasional St. Pete-Clearwater (PIE)

Prosedur lalu lintas udara khusus kanggo nyuda penundaan lalu lintas udara lan ningkatake keamanan bakal ditrapake kanggo bandara ing ngisor iki:

  • Bandara Internasional Tampa (TPA)
  • Bandara Internasional St. Pete-Clearwater (PIE)
  • Bandara Internasional Lakeland Linder (LAL)
  • Bandara Internasional Sarasota-Bradenton (SRQ)
  • Bandara Regional Brooksville-Tampa Bay (BKV)
  • Bandara Tampa Executive (VDF)
  • Air Terjun Clearwater (CLW)
  • Bandara Pilot Country (X05)
  • Bandara Albert Whitted (SPG)
  • Bandara Kota Zephyrhills (ZPH)
  • Bandara Peter O. Knight (TPF)
  • Tampa North Aero Park (X39)
  • Bandara City Plant (PCM)
  • Bandara Eksekutif Bartow (BOW)
  • Bandara Regional Winter Haven (GIF)
  • Bandara South Lakeland (X49)
  • Bandara Municipal Venesia (VNC)

Persyaratan Rute Kedatangan lan Departure:

The CATETAN kalebu syarat rute kedatangan lan keberangkatan tartamtu kanggo pesawat jet lan turboprop.

Inisiatif Manajemen Lalu Lintas Udara FAA ATC Inisiatif manajemen lalu lintas udhara bisa uga kalebu:

  • Program Delay Ground (PDB)
  • Program Aliran Ruang Udara (AFP)
  • Pangukuran adhedhasar wektu
  • Mil ing Trail
  • Airborne Holding
  • Mandheg Lahan
  • Reroutes
  • Watesan Dhuwur
  • Prosedur Gendheng Terus

Persyaratan Rute Kedatangan lan Departure:

The CATETAN kalebu syarat rute kedatangan lan keberangkatan tartamtu kanggo pesawat jet lan turboprop.


Inisiatif Manajemen Lalu Lintas Udara FAA ATC Inisiatif manajemen lalu lintas udhara bisa uga kalebu:

  • Program Delay Ground (PDB)
  • Program Aliran Ruang Udara (AFP)
  • Pangukuran adhedhasar wektu
  • Mil ing Trail
  • Airborne Holding
  • Mandheg Lahan
  • Reroutes
  • Watesan Dhuwur
  • Prosedur Gendheng Terus

TFR Acara Khusus kanggo Minggu Super Bowl - 7 Februari 2021 FAA bakal nerbitake Watesan Penerbangan Sementara (TFR) kanggo Super Bowl LV pusaté ing Stadion Raymond James. Ing wektu iki, TFR diarepake bakal aktif wiwit jam 5:30 sore EST (2130z) nganti 11:59 pm EST (0459z) dina Minggu, 7 Februari. TFR bakal duwe inti batin 10 mil laut lan 30 mil laut ring njaba.

TFR kanggo pilot penerbangan umum lan drone. Pilot kudu terus mriksa https://tfr.faa.gov/ kanggo informasi sing dianyari babagan wektu lan rincian TFR iki.

TFR ora bakal mengaruhi penerbangan komersial sing dijadwalake kanthi mabur mlebu lan metu saka Bandara Internasional Tampa (TPA). Pesawat medis, keamanan umum, lan militer darurat bisa mlebu TFR kanthi koordinasi karo kontrol lalu lintas udara. FAA bakal ngirim teks lengkap lan gambaran grafis Super Bowl LV TFR ing wulan Januari.

Print Friendly, PDF & Email