24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Olahraga Italia: Penghargaan Play-Menarini sing Adil ing Desa Olimpiade ing Roma

XII-Premio-Fair-Play-Menarini-Press-conference-at-CONI-Roma
XII-Premio-Fair-Play-Menarini-Press-conference-at-CONI-Roma

Tirai kasebut munggah ing edisi XXIII saka Fair Play-Menarini International Award sing resmi ditawakake ing Hall of Honor Coni ing Desa Olimpiade ing Roma.

Ing kuil olahraga Italia, ing ngarsane Presiden Coni Giovanni Malagò, program edisi 2019 lan jeneng para pemenang sing bakal nampa pengakuane nalika upacara pangiriman sing dijadwalake dina iki, 4 Juli 2019, ing Castiglion Fiorentino (Arezzo).

Lair ing taun 1997 kanthi tujuan supaya luwih jero babagan nilai-nilai olahraga sing gedhe, Fair Play-Menarini Award nyumurupi pirang-pirang taun, juara, karakter, lan institusi sing sacara etis mbedakake awake dhewe ing bidang tumindak sing ngiket lapangan olahraga kanggo masyarakat sipil.

Uga taun iki, dipilih dening juri kaliber internasional, tokoh-tokoh sejarah sing misuwur kayata Andrea Giani, Antonello Riva lan Zico, tokoh lembaga kayata presiden Lega B Mauro Balata, juara Derartu Tulu, wanita kulit ireng pertama ing Afrika kanggo menang medali Olimpiade, perenang enom, Manuel Bortuzzo, korban crita berita sing anyar lan elek, lan liya-liyane.

"Aku seneng bisa nampilake edisi 23 saka Menarini Fair Play Award ing Hall of Honor of the Coni," ujare Presiden Coni Giovanni Malagò. "Ing kene kita ana ing omah olahraga lan hadiah iki wis tuwuh nganti rong puluh telu taun umure. Kanthi nyengkuyung nilai-nilai etika lan main adil, kita bisa ujar manawa minangka salah sawijining wujud dhasar sistem olahraga kita kanggo kualitas lan komitmen sing ditulis lan kanggo penekanan sing kudu ditindakake. "

Saliyane penghargaan 7 taun, ana Grup Farmasi Menarini sing, uga kanggo edisi iki pengin ngubungake jenenge karo nilai-nilai etika lan main adil, sing negesake minangka sponsor utama inisiatif kasebut.

"Menarini pengin ngubungake jeneng kasebut kanggo taun kaping pitu kanthi acara unik ing adegan olah raga ing dunya," ujare Ennio Troiano, Direktur Perusahaan Sumber Daya Manusia Menarini. "Menarini Fair Play Award yakuwi dadi dewan swara kanggo nilai olahraga sing positif sing menehi inspirasi tumrap para juwara sing bisa ngetrapake talenta lan pangorbanane tanpa golek trabasan sing gampang, supaya bisa dadi conto kanggo sing paling enom ora mung olahraga nanging ing saben dinane. ”

Hadiah Puter-Menarini Pameran kaping 23 disiyapake minangka 3 dina kebak prastawa lan inisiatif sing bakal ningkatake konsep loyalitas ing olahraga lan pungkasane dianakake dening Rachele Sangiuliano lan Lorenzo Dallari lan disiarake wiwit 8:30 sore langsung ing SportItalia.

"Supaya bisa tampil saben taun ing Hall of Honor of the CONI the Fair Play Award - Menarini ngegungake rasa bangga lan kepuasan, nanging kita uga ora bisa ngucapake kanthi tembung manawa sensasi gedhe nalika ngatur taun iki dadi tuan rumah akeh juara saka pirang-pirang penjuru dunia, ”jlentrehe Angelo Morelli, Presiden Asosiasi Penghargaan Main Fair Internasional.

"Pria lan wanita sing wis nulis sejarah sejarah olahraga jagad, nanging sing bisa nganggo medali sing menang kanthi andhap asor lan duwe kewajiban, mula dadi pesen positif kanggo olahraga sing sejatine lan adil. Thanks kanggo anane lan nuduhake nilai yen penghargaan kasebut sukses ing edhisi selawe telung puluh iki kanggo nggayuh level sing luwih penting. "

Dhaptar pemenang penghargaan XXII International Fair Play:

Menarini: Kakhaber Kaladze - Fair PlayArthur Antunes Coimbra (Zico) - Urip kanggo olah ragaSvetlana Khorkina lan Gianni De Magistris - Mitos paraga Gabriela Szabo lan Daniele Bennati - Model urip Pameran Pameran Derartu Tulu lan Antonello Riva - Karir Play FairIvan Zazzaroni - Emosi narasiFranco Causio lan Georgi Glushkov - Olahraga lan Urip Komite Olimpiade San Marino - Nilai-nilai sosial olahraga Dorothea Wierer - Promosi olahragaMauro Balata - Main Pameran lan solidaritas Federica Brignone - Model kanggo wong enom Kiara Fontanesi - Main lan lingkungan sing adil Enrico Castellacci - Main lan kesehatan sing adil Andrea Giani - Energi Sustenium Khusus lan Penghargaan Jantung Manuel Bortuzzo - Olahraga ngluwihi olahraga

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.