Breaking Republik Dominika Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pemulihan Pariwisata Republik Dominika dianalisis sawise ngancam ngancam para pengunjung Amerika

Pilih basa sampeyan
hard-rock-punta-cana
hard-rock-punta-cana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Laporan nuduhake manawa kemerosotan pesenan lan mlumpat ing pambatalan penerbangan menyang Republik Dominika pulih. Kekalahan industri pariwisata ing Republik Dominika padha karo sawetara turis sing tiwas amarga ora dikarepake Istana RIU Punta Cana  lan Hardrock Hotel lan Kasino Punta Cana ing wulan Mei lan Juni taun iki.

Saka 1st Juni nganti tanggal 2nd Juli, pesenan kanggo wulan Juli lan Agustus saka Amerika Serikat menyang Republik Dominika mudhun nganti 84.4% dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2018. Nanging, data saben dinane nuduhake manawa pesenan diwiwiti tanggal 19 Junith, rong dina sawise matine Vittorio Caruso lan dheweke ngluwihi pembatalan maneh tanggal 26 Junith. Ing rong wulan sadurunge tilar donya ing 30 taunth Mei Nathaniel Holmes lan Dina Cynthia, pesenan wis munggah 2.8%.

Penurunan pesenan menyang Republik Dominika diimbangi karo akeh pesenan kanggo tujuan Karibia liyane, utamane Jamaika, Bahama, lan Aruba. Nanging, kanthi pamulihan pesenan ing Republik Dominika, gelombang minat ing pulau kasebut saya suwe.

Tujuan
(Ditingkatake kanthi volume pesenan)

1st April - 31st Bisa

1st - 16th Juni (wiwitan jangkoan media ekstensif)

17th - 25th Juni (wektu sawise pati pungkasan)

26th Juni - 2nd Juli(pesenan maneh ngluwihi pembatalan)

Republik Dominika

+ 2.8%

-56.8%

-143.0%

-72.5%

Jamaika

-8.4%

+ 11.9%

+ 54.3%

+ 13.4%

Bahamas

+ 7.0%

+ 35.4%

+ 45.3%

+ 13.3%

Aruba

-3.5%

+ 22.1%

+ 49.9%

+ 25.0%

Pakar ujar; "Pati warga AS sing kedadeyan udakara akhir Mei lan wiwitan Juni nyebabake longsoran minat lan spekulasi media. Tipe perhatian kasebut mesthine bakal nggawe sawetara turis lan pancen sing kita weruh. Aku lega banget amarga Republik Dominika manawa krisis kapercayan katon saya suwe lan aku ngarep-arep bakal umure sithik, luwih-luwih yen ora ana pati maneh lan yen investigasi FBI saiki nyebabake sebab-sebab pati sing jelas saben kasus lan ora ana sebabe sing jahat. "

eTN nglaporake kanthi akeh babagan ancaman keamanan lan keamanan ing Republik Dominika

Sumber: ForwardKeys ing Republik Dominika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.