Airlines Airport Warta Breaking Guam Breaking News Jepang Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

2.99 yuta turis Jepang bakal plancongan ing luar negeri musim panas iki: Guam, Saipan lan Hawaii misuwur

Pilih basa sampeyan
japan_us_flag
japan_us_flag
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut laporan ing Japan Times, jumlah wong sing bakal lelungan menyang luar negeri saka Jepang sajrone preinan musim panas taun iki kira-kira 2.99 yuta, paling akeh wiwit JTB Corp wiwit nyusun data kasebut ing taun 2000, ujar perusahaan kasebut, Kamis.

Angka kasebut nuduhake kenaikan 3.5 persen saka setaun sadurunge kanthi refleksi reformasi gaya kerja sing dipromosekake dening pamrentah, miturut agensi perjalanan utama.

Tujuan sing populer kalebu Hawaii, Guam lan Saipan.

Beban rata-rata saben wong bakal munggah 6.2 persen dadi ¥ 227,700.

Undhang-undhang reformasi gaya kerja "nggawe wajib paling ora limang preinan mbayar saben taun," ujare pejabat JTB. Akibate, akeh buruh sing nganggep luwih gampang preinan terus-terusan, tambah pejabat kasebut.

Nanging jumlah wong sing plancongan sewengi utawa luwih suwene bisa mudhun 0.2 persen dadi 74.3 yuta.

Prakiraan kasebut adhedhasar asil survey sing ngliputi sing miwiti lelungan antarane tanggal 15 Juli lan 31 Agustus. Data pesenan maskapai lan asil panelitian kuesioner online sing ditindakake marang 1,030 wong ing wulan Juni wis dipikirake nalika nyusun angka kasebut.

Warta liyane saka Jepang:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.