24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata: Resor Laut Ireng Bulgaria bakal katon mudhun ing taun 2019

0a1a-35
0a1a-35
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Bulgaria, Nikolina Angelkova, dina iki ujar manawa para tamu ing musim panas Resor Laut Ireng Bulgaria 2019 bakal mudhun lima nganti wolung persen dibandhingake taun kepungkur.

Angelkova, sing ana ing Parlemen kanggo ujar dhukungan babagan tagihan amandemen Undhang-undhang Konsesi, sing bakal menehi kendali Menteri Pariwisata babagan tender konsesi kanggo pantai, ujar manawa nomer paling anyar padha karo ramalan sing digawe ing wiwitan taun .

Dheweke nyalahake upaya negara kaya Tunisia, Turkey lan Mesir kanggo nambah daya tarik dadi tujuan wisata, nanging ujar manawa upaya kanggo ngatasi musim panas taun iki. "Kita nindakake kabeh cara supaya bisa nambah minat ing pesenan menit pungkasan," ujare, kaya dikutip dening Radio Nasional Bulgaria (BNR).

Ing jangka panjang, kementerian kasebut ngupayakake mekanisme kanggo mbantu pariwisata terorganisir, padha karo model sing digunakake dening Yunani, Spanyol lan Kroasia, sing bakal dibahas ing wulan Agustus lan bisa diwiwiti wiwit taun ngarep, ujare Angelkova. .

"Iki ngidini operator tur gedhe, sing kena pengaruh pasar lan aliran turis, supaya bisa ngetrapake lan ngarahake kapasitas penerbangan charter lan turis menyang Bulgaria kanggo musim panas 2020, "jarene dikutip.

Anggota parlemen liwat pisanan maca amandemen Undhang-undhang Konsesi, sing mbayangake konsesi pantai maneh diatur miturut Undhang-undhang Laut Ireng. RUU kasebut uga mbayangake tender sing luwih cepet, sing bisa mbukak peraturan konsesi EU, miturut sawetara klompok lingkungan, lapor Sega saben dina.

Pemungutan suara kasebut digawe sedina sawise Angelkova melu rapat karo perwakilan industri ing resor pantai Slunchev Bryag kanggo ngrembug masalah sing diadhepi sektor pariwisata.

Rapat kasebut dijaluk dijaluk foto anyar ing media sosial, sing nuduhake barisan payung lan ruang santai ing pantai Bulgaria, kanthi postingan sing ngilangi biaya sewa saben dinane sing dibayar dening para konsesi.

Angelkova ujar sawise rapat kasebut, kementerian miwiti review babagan kontrak konsesi lawas, ditandatangani miturut aturan sadurunge sing ora ngetrapake rega sing dikenani konsumen. Dheweke ora ngandhani apa sing duwe menteri kasebut, yen ana, kanggo meksa konsesi kanggo nyuda rega sewa.

Ngomong karo anggota parlemen tanggal 5 Juli, Angelkova ujar manawa "penting golek keseimbangan, duwe pangembangan produk pariwisata Laut Irak Bulgaria sing bener lan kompetitif. Aku nesu banget nalika ndeleng kabeh kampanye negatif iki sing duweni pengaruh gedhe marang citra pariwisata Bulgaria, "kaya sing dikutip BNR.

Nanging kritik Resor Laut Ireng Bulgaria ora anyar, kanthi laporan warta lan postingan media sosial babagan rega sing larang regane karo keluhan babagan pembangunan sing berlebihan dadi kedadeyan rutin saben musim panas luwih saka sepuluh taun.

Kangge, jumlah wong Bulgaria sing nuju preinan musim panas menyang Yunani saya suwe saya maju ing taun-taun pungkasan, kanthi Menteri Dalam Negeri ngumumake tanggal 5 Juli rencana kanggo mbukak jalur tambahan kanggo nggampangake liwat mobil ing pos pamriksa wates Kulata akhir minggu iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov