24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Pariwisata News Wire Plancongan

Turki, Tunisia lan Mesir sing tanggung jawab kanggo Krisis Pariwisata ing Bulgaria?

menteriBulgaria
menteriBulgaria
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kita ngramal nyuda kedadeyan turis ing musim panas 3% dadi 6% kanggo kabeh negara lan antara 5 lan 8% ing pesisir Laut Ireng,

bulgarian Menteri Pariwisata Nikolina Angelkova ngandhani para wartawan manawa tekane pariwisata ing wilayah Laut Ireng dijangka mudhun 3-6% musim panas iki.

Menteri Angelkova ujar manawa kementerian kasebut diprakirake wiwitan akhir 2018 yen bakal dadi musim sing angel banget, kanthi akeh tantangan.

Menteri kasebut nyalahake Turki, Tunisia, lan Mesir amarga ana penurunan, nuduh dheweke menehi subsidi industri pengunjung.

Menteri kasebut nerangake: "Kita ngluncurake mekanisme khusus kanggo ndhukung pariwisata terorganisir."

Ditakoni apa kelambatan saiki amarga kahanan geopolitik, Menteri Angelkova ujar manawa ana akeh faktor. "Pariwisata minangka sektor ekonomi sing kompetitif, lan gumantung banget karo cara pendekatan kasebut. Ana kahanan sing angel, nanging kita njupuk langkah kanggo ngatasi. Kita makarya kanggo musim 2020-2021. ”

Informasi babagan pariwisata Bulgaria bisa ditemokake ing bulgariatravel.org/
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.