24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel News Warta Breaking Portugal Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Virus COVID-P1 mbebayani anyar ing Brasil, Panama, Cape Verde, Portugal, Jepang

COVID-2
COVID-2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

COVID 19 saya tuwuh saya anyar. Sing nomer telu saiki ing Brasil. Versi P1 iki wis dideteksi para wisatawan sing tekan Jepang. Inggris nutup penerbangan mlebu

Print Friendly, PDF & Email

Dikenal kanthi jeneng SARS_COV19 sing diarani P1. Galur virus sing anyar yaiku nyebar ing Amerika Selatan, khusus Brasil, Panama, Cape Verde, lan uga ing Portugal.

Para ilmuwan ing saindenging jagad ngupayakake sinau luwih lengkap. Ora jelas manawa virus kasebut wis ana ing Inggris, nanging kasus kasebut dideteksi ing Jepang sing diimpor dening para plancong saka Brasil.

Sadurunge galur anyar sing dikenal minangka B.1.1.7 dideteksi ing Inggris lan Afrika Selatan sing nyebabake wates ditutup ing Inggris ing Eropa lan akeh wilayah liyane ing donya.

Ing Afrika Selatan, dhokter lan peneliti nglawan kasus kaping pindho Covid-19 lagi sinau varian anyar liyane lan apa peranane kanggo pasang pasang kasus ing kana. Varian kasebut, dikenal kanthi jeneng B.1.351, wis diidentifikasi ing conto wiwit wulan Oktober. Iki durung bisa dideteksi ing AS

Galur virus corona paling anyar lan paling anyar wis muncul ing Brasil sing nyebabake Kerajaan Inggris nglarang penerbangan sing teka saka Amerika Selatan, Panama, Portugal lan Cape Verde.

Pesawat bakal dilarang ndharat wiwit jam 4 esuk wektu Inggris ing dina Jumuah, ujare Sekretaris Transportasi Grant Shapps ing Twitter. Larangan Portugis amarga "hubungane lelungan sing kuwat karo Brasil," jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.