Asosiasi Warta Breaking Philippines News Breaking Thailand News Warta Breaking Travel LGBTQ News Pengumuman Pers News Wire Plancongan Singapur

PATA ngumumake Dewan Eksekutif anyar 2019/20

PATAPH
PATAPH
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) seneng ngumumake ratifikasi Dewan Eksekutif PATA 2019/2020. Dr. Chris Bottrill, Dekan Seni Rupa lan Terapan, lan Direktur, Internasional ing Universitas Capilano ing Vancouver Utara, Kanada lan Ibu Sarah Mathews, Kepala APAC Pemasaran Tujuan - TripAdvisor, Hong Kong SAR wis disetujoni kanthi formal kanggo nerusake tambahan suwene setaun dadi Ketua lan Ketua Pungkasan.

Sajrone KTT Tahunan PATA 2019 ing Cebu, Filipina, PATA uga milih limang anggota anyar ing Dewan Eksekutif kalebu Pak Soon-Hwa Wong, CEO - Asia Pariwisata Konsultasi Pte. Ltd., Singapura; Pak Benjamin Liao, Ketua - Grup Hotel Forte, Taipei Tionghoa; Ms Jennifer Chun, Direktur, Pariwisata Pariwisata - Otoritas Pariwisata Hawaii, USA; Vinoop Goel, Direktur Regional - Bandara & Hubungan Eksternal, Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), Singapura, lan Pak Henry Oh, Jr., Ketua - Global Tour Ltd., Korea (ROK).

Papan PATA

L / R: Pak Josefa Tuamoto, CEO - Pariwisata Solomon, Kepulauan Solomon; Ibu Flori-Anne Dela Cruz, Perwakilan Pemuda - Dewan Direktur Pengunjung Guam, Guam; Bapak Pairoj Kiatthunsamai, CFO, PATA; Pak Trevor Weltman, Kepala Staf - PATA; Dr. Mario Hardy, CEO - PATA; Ms. Sarah Mathews, Kepala APAC Pemasaran Tujuan - TripAdvisor, Hong Kong SAR; Chris Bottrill, Dekan Seni Rupa lan Terapan, lan Direktur, Internasional - Universitas Capilano ing Vancouver Utara, Kanada; Mr. Bill Calderwood, Managing Director - Ayre Group Consulting, Australia; Pak Luzi Matzig, Ketua - Asian Trails Ltd., Thailand; Pak Soon-Hwa Wong, CEO - Konsultasi Pariwisata Asia Pte. Ltd., Singapura; Pak Benjamin Liao, Ketua - Grup Hotel Forte, Taipei Tionghoa; Ms Jennifer Chun, Direktur, Pariwisata Pariwisata - Otoritas Pariwisata Hawaii, USA; Ibu Maria Helena de Senna Fernandes, Direktur - Kantor Pariwisata Pamrentah Macao, Macao, China; Pak Shahid Hamid, Direktur Eksekutif- Dhaka Regency Hotel & Resort, Bangladesh, lan Pak Henry Oh, Jr., Ketua - Global Tour Ltd., Korea (ROK).

Anggota Dewan Eksekutif liyane kalebu Ibu Maria Helena de Senna Fernandes, Direktur - Kantor Pariwisata Pamrentah Macao, Macao, China; Mr. Bill Calderwood, Managing Director - Ayre Group Consulting, Australia; Pak Jon Nathan Denight, Perwakilan, Otoritas Pengunjung Palau, Palau; Pak Shahid Hamid, Direktur Eksekutif- Dhaka Regency Hotel & Resort, Bangladesh, lan Pak Luzi Matzig, Ketua - Asian Trails Ltd., Thailand.

Pak Soon-Hwa Wong dipilih dadi Wakil Ketua anyar, dene Ibu Maria Helena de Senna Fernandes tetep dadi Sekretaris / Bendahara.

Pak Soon Hwa duwe pengalaman suwene 40 taun ing industri pariwisata lan perhotelan Asia Pasifik. Sawise dadi karir korporat sing dawa lan sukses, dheweke nggawe Konsultasi Pariwisata Asia kanggo menehi layanan konsultasi lan konsultasi kanggo perusahaan komersial lan nirlaba. Sajrone karir, dheweke miwiti kantor Hertz Asia Pacific ing Singapura ing taun 1993. Sawise Hertz, minangka Direktur Regional - Asia Pasifik, dheweke nulungi Blacklane GmbH nggawe kantor regional Singapura lan nggawe jaringan layanan sing udakara 80 kutha. Sadurunge Hertz, dheweke dadi Manajer Regional - Asia Tenggara kanggo Air New Zealand, GM Marketing Mansfield Travel lan Wakil GM Avis Singapura.

Nalika pemilihan Dewan Eksekutif anyar CEO PATA, Mario Hardy, ujar, "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng Dewan Eksekutif anyar kanggo nyengkuyung para anggota nggawe industri pariwisata lan pariwisata sing luwih tanggung jawab ing wilayah Asia Pasifik. Dewan Eksekutif kita ing taun iki pancen minangka conto babagan keragaman lan keahlian PATA. Aku seneng banget ngerti manawa PATA duwe limang wanita ing Dewan Eksekutif lan limang wakil saka Pasifik, sing bakal kerja bareng karo anggota liyane sing makili Amerika, Asia Tenggara, Asia Timur Laut lan Asia Kidul. Aku yakin manawa kita kabeh bakal terus ndhukung upaya produktif industri pariwisata global lan nilai inti ing PATA. ”

Salajengipun, Mr Josefa Tuamoto, CEO - Pariwisata Solomon, Kepulauan Solomon lan Dr. Fanny Vong, Presiden - Institut Studi Pariwisata (IFT), Macao, China wis diangkat dadi Dewan Eksekutif minangka anggota non-pemungutan suara.

Ms Flori-Anne Dela Cruz, Perwakilan Pemuda - Dewan Direksi Biro Pengunjung Guam, Guam lan PATA Face of the Future 2019, gabung karo Dewan Eksekutif PATA minangka anggota non-voting lan pengamat suwene setaun kanthi undhangan saka Ketua PATA.

Anggota Dewan Eksekutif sing anyar dikonfirmasi ing Rapat Dewan PATA tanggal 12 Mei 2019 sajrone KTT Tahunan PATA 2019 ing Cebu, Filipina.

Nganyari liyane babagan PATA:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.