24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Spanyol Breaking News transportasi News Wire Plancongan

Madrid menyang Kairo rute anyar ing Iberia

IB
IB
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ditundha persetujuan dening panguwasa, Iberia bakal ngluncurake rute anyar saka Madrid kanggo Cairo on Maret 2, 2020.

Operator Spanyol kasebut bakal ngoperasikake papat penerbangan mingguan kanthi pesawat A319 sing bisa nampung nganti 141 pelanggan, disebar ing kabin Bisnis lan Ekonomi. Iberia bakal nawakake luwih saka 1,100 kursi saben minggu ing rute iki.

Jadwal Penerbangan

Kanggo / Saka

Penerbangan No.

dina

Muncul

Tiba

Madrid-Kairo

IB3350

Sen, Rebo, Jum, 
Sat.

17: 40

4: 40

Madrid-Kairo

IB3350

Sen, Rebo, Jum, 
Sat.

17: 40

23: 30

Sambungan Penerbangan Paling Apik

Jadwal penerbangan bakal ngidini para pelanggan Iberia bisa mabur Mesir kanggo nerusake perjalanan liwat Madrid bandara menyang 21 tujuan liyane ing Spanyol kayata BilbaoValenciaSevilla, Malaga utawa Alicante, utawa Porto in Portugal. Dheweke uga bakal bisa mabur menyang 25 kutha ing AS lan Amerika Latin.

Kanggo ngrayakake peluncuran rute anyar iki, Iberia nawakake tiket bali saka Cairo kanggo Madrid miwiti ing 239 EUR, rega pungkasan *.

Cairo bakal dadi tujuan kaping pitu Iberia ing bawana Afrika, sing uga diladeni Casablanca, Tangiers lan Marrakech ing MarokoAlgiers lan Oran ing Algeria, Uga Dakar in Senegal.

SOURCE  iberia.com. Warta liyane eTN ing IBERIA klik kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.