24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Korea Selatan transportasi News Wire Plancongan

Busan nganti Helsinki ing Finnair

dc0dbdd8-5180-4fa8-a04d-f6075639e44e
dc0dbdd8-5180-4fa8-a04d-f6075639e44e
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tujuan pinggir pantai Korea Busan bakal nggedhekake konektivitas karo pasar bisnis lan pasokan rekreasi Eropa taun ngarep kanthi Maret 2020 prakiraan pambukaan penerbangan kaping telu langsung antara Bandara Internasional Gimhae lan Helsinki dening operator unggulan Finnair Layanan anyar iki bakal nyedhiyakake penerbangan langsung pertama antarane Busan lan Eropa, nyuda wektu lelungan kanggo para penumpang sing plancong menyang lan saka kutha plabuhan paling gedhe ing Korea, dadi luwih apik kanggo para perencana rapat ing luar negeri lan pengunjung global.

Saiki, para pelaku bisnis sing mabur menyang Busan langsung saka Eropa diwajibake pindhah menyang kutha liwat Bandara Internasional Incheon nggunakake layanan udara domestik utawa darat tambahan, nambah wektu perjalanan sawetara jam kanthi cara ril.

Layanan Finnair anyar dadi bagean saka nota pangerten sing ditandatangani ing antarane Korea Selatan lan Finlandia wulan kepungkur kanggo luwih gampang fasilitator pertukaran bilis multisektor. Amarga dununge, Bandara Helsinki dadi pusat transit utama penerbangan Eropa menyang 15 tujuan Asia, lan rute Seoul saiki mbutuhake 10 jam 40 menit.

Iki minangka sing paling anyar ing ekspansi penerbangan langsung global sing ditambahake menyang operasi Bandara Internasional Gimhae, kanthi Silk Air miwiti penerbangan kaping papat saben minggu antarane Busan lan Singapura, lan Jeju Airlines uga wiwit tanggal 4 Julith.

Akses udhara sing luwih apik diarepake bisa menehi dorongan kanggo profil Busan sing tambah akeh dadi tuan rumah rapat skala gedhe. Acara mbesuk kalebu Kongres Federasi Diabetes Internasional 2019 (15,000 peserta), Kejuaraan Tenis Meja Dunia 2020 (2,000 pax), lan Majelis Umum Uni Astronomi Internasional 2021 (3,000 pax).

Kutha iki uga narik minat para pengunjung global ing acara lan festival tahunan lokal, kalebu Festival One Asia kanthi tema K-pop lan Festival Film Internasional Busan, sing dianakake saben wulan Oktober. Gunggunge ana 2,473,520 wong sing ngunjungi Busan ing taun 2018, saka 2,396,237 ing taun 2017. Angka kasebut diramal tekan 3 yuta ing pungkasan taun iki.

Objek wisata daerah ing sisih kidul kidul Korea asring kalebu wisata budaya tambahan kanggo peserta acara manca sing nekani rapat ing Busan kalebu kutha Gyeongju sing sugih UNESCO lan Desa Rakyat Andong Hahoe.

Akses udhara sing luwih apik diarepake bisa menehi dorongan kanggo profil Busan sing tambah akeh dadi tuan rumah rapat skala gedhe. Acara mbesuk kalebu Kongres Federasi Diabetes Internasional 2019 (15,000 peserta), Kejuaraan Tenis Meja Dunia 2020 (2,000 pax), lan Majelis Umum Uni Astronomi Internasional 2021 (3,000 pax).

www.bto.or.kr

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.