Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ride Zimbabwe ngenalake ndeleng game nunggang jaran

Pilih basa sampeyan
Layar-Shot-2019-07-09-at-23.52.04
Layar-Shot-2019-07-09-at-23.52.04
ditulis dening editor
dening John Ditima

Numpak Zimbabwe, wis ngenalake nunggang jaran ing Taman Nasional Hwange (HNP) ing provinsi Matabeleland Lor kanggo ndeleng game ing mburi jaran.

Juru bicara Zimbabwe, Lukas Chikoo ujar yen nunggang bisa ndeleng satwa sing luar biasa saka rute turis sing biasa lan menehi kesempatan kanggo njelajah sawetara wilayah sing murni sing ora bisa ditliti nganggo kendaraan.

“Ing safari, kita bisa njupuk maksimal wolung wong. Saiki, kita duwe tim jaran 23 wiwit jaran safari sing duwe pengalaman nganti bocah enom sing ndukung ijo. Nalika lagi nunggang area game sing amba, kita mung nampa pengendara sing berpengalaman sing seneng banget lan uga nunggang, "ujare Chikoo.

HNP minangka taman nasional paling gedhe ing Zimbabwe lan kalebu 400 jinis manuk lan 107 jinis mamalia sing beda. Dumunung mung sakjam perjalanan ing sisih kidul banyu terjun Victoria sing nggegirisi, lan telung setengah jam saka Bulawayo, Hwange bisa diakses kanthi gampang saka Bandara Internasional Air Terjun Victoria lan Joshua Mqabuko Nkomo (Bulawayo)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.