News

Laporan pariwisata Wolfgang ing Afrika Wétan

2008feb200815wolf_1203048596
2008feb200815wolf_1203048596
ditulis dening editor

KAMPALA AERO CLUB SUSPENDS FLAS LATIH

Print Friendly, PDF & Email

KAMPALA AERO CLUB SUSPENDS FLAS LATIH
Kekurangan AVGAS sing isih ana saiki dadi korban liyane ing antarane fraternity penerbangan. Siji-sijine fasilitas pelatihan pilot pribadi Uganda ing Kampala Aero Club lan Pusat Latihan Penerbangan lapangan terbang ing Kajjansi, wis mandheg latihan pilot, amarga kekurangan bahan bakar AVGAS, sing dibutuhake pesawat pelatih Cessna 172. Operasi komersial uga ana ing pojok, amarga saham saiki wis sithik banget lan mung klien utama sing bisa nemtokake penerbangan kasebut ing udara, nalika tamasya 'santai' lan lelungan udhara sing kurang penting ditundha saiki. Sumber penerbangan saka Kajjansi nyritakake kemungkinan ngimpor AVGAS saka bandara Tanzania Lake Victoria ing Mwanza, nanging pita merah lan birokrasi biasa nggawe solusi sing cepet. Nanging, armada KAFTC Cessna Grand Caravan tetep beroperasi normal nalika pesawat kasebut mlaku ing Jet A1, bahan bakar penerbangan umum kanggo pesawat jet lan mesin turbin.

Maskapai domestik liyane lan pamilik pesawat pribadi uga ngalami kekurangan pasokan AVGAS kanggo pesawat cilik lan entheng sing dienggo piston, lan konfirmasi piagam saiki gumantung karo level mendesak sing dituduhake dening klien, paling ora nganti pasokan reguler dipulihake.

Kahanan kasebut bakal nduwe pengaruh banget marang kinerja finansial taun iki saka sawetara maskapai penerbangan domestik lan charter domestik Uganda lan aviator terkemuka ujar manawa sektore rumangsa 'ditinggalake pamrentah'. Dheweke negesake manawa perhatian katon fokus kanggo entuk bahan bakar sing cukup kanggo maskapai internasional sing teka ing Entebbe, tinimbang menehi perhatian sing padha karo maskapai sing duwe duweke pribumi sing luwih cilik lan umume, sing beroperasi saka Entebbe lan lapangan udara Kajjansi lan mbutuhake macem-macem jinis bahan bakar.

Ora ana konfirmasi babagan status penerbangan pelatihan lan pasokan bahan bakar kanggo Akademi Penerbangan Afrika Timur ing Soroti sing bisa dipikolehi, amarga ora ana wong sing njaluk laporan kahanan utawa ana pernyataan sing siyap menehi komentar, ora utawa ora direkam.

PERNYATAAN UWA diarani 'HOGWASH' Dening Sawetara Panyekel
Sawise dipateni turis wanita Belgia ing Mt. Elgon, Otoritas Margasatwa Uganda nganakake konferensi pers kanggo nyoba nerangake kahanane. Miturut laporan pers sing diterbitake, direktur eksekutif UWA ngakoni manawa papan kasebut wis dikenal sawetara wektu kanggo dikunjungi rustler lan kriminal sapi, sing ngramal sapa sing 'bisa nindakake'. Seksi sektor swasta pariwisata ora nguntungake karo laporan pers pernyataan kasebut, ujar manawa yen UWA ngerti masalah kaya ngono, kenapa panuntun lan ranger kasebut nggawa turis kasebut menyang papan kasebut kanthi mandheg sewengi. Dheweke uga ujar manawa curiga rasa puas lan tingkat ketidakcekapan lan nuli prelu ujar UWA, "kabeh situs wisata ing Uganda aman". Pangandikan salah sawijining operator safari utama ing koresponden iki: 'Siji mati iku akeh banget. UWA lan liya-liyane sing njaga keamanan taman kudu mandheg golek alesan. Nyoba nerangake kanthi cara sing nistha kaya ngono iku minangka penghinaan tumrap korban. Yen UWA ngerti iki minangka papan sing ala lan para penjahat ndhelik ing alas taman, kenapa ngenteni kedadeyan kasebut banjur nangis amarga susu sing tumpah. Aku ujar manawa dheweke wedi tumindak kanthi tepat wektu, amarga padha wedi karo akibat politik ing konteks tumindak pengusiran sing kepungkur ing Mt. Taman Elgon lan turis saiki mbayar rega kasebut. Sutradara mesthine kudu konsentrasi ing jaman kepungkur babagan apa sing kudu ditindakake kanggo nyegah kedadeyan iki lan saiki ora njupuk peran CID lan spekulasi sapa sing bisa nindakake '

Anggota komunitas Belgia ing Uganda uga ngandhakake nesu sing dituju, tokoh utama ing antarane dheweke ngarani 'pernyataan inept yen laporan pers akurat', 'kebak kontradiksi' lan ngarahake 'ngeculake' institusi sing disalahake lan tanggung jawab. Dheweke terus ujar manawa organisasine mbiyantu kanthi setya lan loma nyengkuyung kegiyatan lan pangembangan pariwisata lan rumangsa "dikuciwani banget" karo kedadeyan iki.

Sabanjure, pariwisata menyang Mt. Elgon, sanadyan dudu balapan ngarep ing babagan nomer kanggo pengunjung domestik lan internasional - kanthi kaendahane sing apik - diarepake bakal njupuk operator sing aman lan safari ing Uganda lan operator tur ing luar negeri bakal ngawasi kahanan kasebut. kanggo ndeleng manawa tumindak bakal cocog karo tembung sing asring lan asring diucapake sawise kedadeyan kasebut.

PENGEMBANG HOTEL ING TRANSLU KEUANGAN
Pemilik utama lan promotor hotel situs bangunan ing dalan Entebbe - sing diprakirake dadi Hotel Protea Entebbe - ngalami badai finansial sing parah, amarga Barclays Bank Uganda wis ngontrol sawetara properti, kalebu pusat perbelanjaan ing pusat kutha, liwat silihan utang sing dituduh udakara 4.7 milyar Uganda Shillings, padha karo meh 3 yuta Dolar AS. Usaha hotel kasebut, amarga wis siyap ing KTT Persemakmuran taun kepungkur, wis nambah dhuwit kanggo konstruksi lan keuangan utangan, dene tamu CHOGM sing ditunggu gagal diwujudake, kaya hotel kasebut, kaya saiki, meh padha karo situs bangunan isih ana. Ukuran proyek kasebut, sing diwenehake pemilik nganti tekan 1.000 kamar, pusat perbelanjaan lan fasilitas liyane ing antarane Kampala lan Entebbe, uga ngelingake para pengamat industri sing salah, salah sawijine nggambarake proyek kasebut minangka 'ngembangake lahan cuckoo'.

Implikasi finansial panyitaan aset dening bank diajab uga ana akibat saka kemajuan proyek hotel kasebut, sing wis katon alon-alon ing sawetara minggu kepungkur.

Panrima sing ditunjuk dening bank wis menehi tenggat wektu kanggo mbusak kabeh suku bunga ing silihan, biaya lan jumlah pokok sing utang tanggal 14 Maret utawa lelang aset sing dicekel kanggo ngresiki kabeh utang.

Pemilik, yaiku Pak Joseph Behakanira, nolak tuduhan kasebut lan janji bakal miwiti pertahanan hukum kanggo nggulingake keputusan bank lan ngrebut properti kasebut.

INTIATIF PENDIDIKAN BARU
Inisiatif pendhidhikan sing dibiayai Uni Eropa diluncurake sajrone seminggu, nalika F + U University Group / IBA University saka Jerman mlebu perjanjian karo Universitas Makerere kanggo miwiti kerja sama, uga ditambah menyang Universitas Dar es Salaam, Universitas Nairobi lan Universitas Moi ing Kenya. Dijenengi 'Aliansi Akademik Afrika Wétan kanggo Curricula ing Logistik lan Pariwisata (EA3CLAT), proyek 500.000 Euro ditujokake kanggo nyemak kurikulum pariwisata lan perhotelan sing ana ing wilayah kasebut ing universitas, nanging uga ing institusi tersier liyane kayata Institut Pelatihan Hotel lan Pariwisata nasional Uganda. Iki bakal ditindakake bebarengan karo akademi regional lan sektor swasta lan upaya sadurunge dening HTTI kanggo ngrancang kurikulum adhedhasar keterampilan bakal digunakake minangka pondasi proses ing Uganda.

Diteliti nalika ditandatangani, manawa akeh pendhidhikan tersier ing sektor perhotelan lan pariwisata ing universitas saiki adhedhasar teori lan mbutuhake input praktis tambahan, supaya lulusan luwih bisa digunakake. Pengusaha utamane wis suwe ngritik kekurangan keterampilan praktis sing duwe gelar, ngasilake biaya tambahan kanggo nglatih para pendhudhuk anyar menyang tenaga kerja.

Pangecualian penting ing kene yaiku lembaga pelatihan hotel lan pariwisata nasional, sing wis setya marang kurikulum sing didhasarake ing pelatihan praktis para siswa kanggo menehi pelatihan ', saengga kabeh lulusan saka HTTI golek lapangan kerja ing sektor kasebut lan sekolah hotel nyatane ora bisa ngasilake sing duwe sertifikat lan diploma sing cukup.

Proyek kasebut uga bakal nggampangake pelatihan peserta sing dipilih, yaiku dosen lan instruktur, ing Jerman ing institusi sing melu kanggo promosi khusus 'sistem dual' pendidikan sing dipraktekke ing Jerman kanggo program kejuruan lan ketrampilan. Magang kanggo siswa paling apik uga kasedhiya.

Kepala Grup Universitas F + U minangka bagean saka delegasi bisnis Jerman sing teka ing Uganda lan Rwanda minggu kepungkur minangka bagean saka kunjungan negara Presiden Prof. Horst Koehler menyang Afrika Wétan, negesake pentinge kemitraan publik pribadi kanggo nggayuh tujuan pembangunan .

GAMBAR PARLIMEN KANGGO KURANGAN PENDANAAN UTB, NGGANTI RUU TOURISME
Sawise keluhan terus-terusan ing media lokal babagan dana sing nyenengake kanggo Dewan Pariwisata Uganda lan kegagalan sadurunge nglampahi RUU Pariwisata anyar lan peraturan sabanjure, panitia parlemen sing ngawasi sektor kasebut saiki uga nyuarakake prihatin babagan masalah kasebut. Anggota parlemen kasebut njaluk pamrentah supaya luwih gampang nggampangake sektor kasebut lan nyayakake luwih akeh sumber daya kanggo pemasaran negara, nalika debat babagan laporan panitia sessional lan rekomendasi babagan tagihan pariwisata. Nampakake RUU kasebut banjur dilaporake ing parlemen nanging rincian luwih lanjut digoleki kanggo nemokake kasunyatan kasebut. Yen bener, lan sapisan diwenehake dening Presiden - kaya sing diwajibake dening undang-undang - tagihan kasebut bakal micu peraturan anyar sing bakal diterbitake kanggo sektor kasebut lan nggawe pungutan pangembangan pariwisata, saliyane nyebabake nyusun maneh Dewan Pariwisata Uganda / Pariwisata Uganda dadi pribadi organisasi sing didhukung sektor lan luwih giat banget, uga ngurus lisensi, ngawasi lan nglaksaknakake peraturan kanggo kabeh sektor.

KENYA AIRWAYS BAGS WINE AWARD
Sajrone upacara Sky Award tahunan Kenya Airways dadi pihak nomer telu sing dihormati ing mburi Singapore Airlines / Qantas (papan nomer loro) lan Jerman Lufthansa (pemenang kategori) kanggo pilihan sampanye sing apik banget kanggo kelas bisnis ing kelas bisnis sing disenengi.

Iki minangka upaya khusus taun lalu kanggo milih macem-macem anggur lan sampanye kanggo ngiringi panganan penerbangan sing dikepengini, lan ngicipi sesi kanggo ngukur selera lan tanggapan para penumpang. Piper Heidsieck NV saka Prancis mula beda karo para hakim lan menehi 'The Pride of Africa' pameran liyane kanggo kabinet trofi.

Maskapai kasebut uga diarepake kanggo kontes kanggo penghargaan utama maneh ing pengakuan regional babagan keunggulan saben taun sing dianakake dening TN Timur Afrika, majalah regional utama kanggo masalah plancongan, plesiran lan urip.

FLY 540 Miwiti GABUNG KABUPATEN
Maskapai murah Kenya Fly 540 saiki wis miwiti penerbangan saben dina kerja menyang Juba, Sudan Kidul minangka bagean saka ekspansi regional. Iki nambah kapasitas luwih akeh ing rute kasebut, sing sawetara maskapai Kenya liyane wis mabur, kanthi kacathet, lan angel kanggo nerangake kajaba Kenya Airways. Yaiku Jetlink, Safari East Africa Air, Marsland Aviation lan African Express. Sing terakhir uga mabur ing codeshare karo Royal Daisy Airlines antara Nairobi lan Entebbe sing wis liwat perjanjian sewa basah karo Royal Daisy. Ora bisa dipesthekake yen Delta Connection isih ana ing rute Juba.

Penerbangan liyane menyang wilayah Afrika Wétan sing luwih gedhe diarani bakal direncanakake mengko ing taun iki dening Fly 540. Mesthine penerbangan antarane Nairobi lan Entebbe bakal ditrima amarga rute pungkasan Air Uganda saiki wis gagal kanthi ngarep-arep bisa nggawa tarif menyang tingkat sing luwih terjangkau. Fly 540 bubar nandatangani perjanjian tuku utama karo pabrikan Prancis ATR kanggo 8 pesawat liyane sing ngidini ekspansi iki lan 4 wong bakal dikirim ing taun 2008. Watch papan iki kanggo warta anyar.

RWANDA TANPA 50,000 WISATA TO 2008
Sektor pariwisata Rwanda duwe tujuan kanggo nambah teka wisatawan ing taun saiki dadi 50,000, sanajan ana masalah sing saiki ditindakake kanggo kabeh wilayah kanthi kahanan pasca pemilihan Kenya. Ing taun 2007 pariwisata nggenteni ekspor tradisional Rwanda minangka penghasil devisa utama, ngungkuli proyeksi lan mbuktekake teori umum manawa pariwisata pancen - yen bisa kabentuk lan difasilitasi kanthi bener - dadi kegiatan ekonomi nomer siji sing ora dibantah. ORTPN, Kantor Pariwisata lan Taman Nasional Rwanda, bebarengan karo delegasi sektor swasta sing cukup gedhe, bakal melu ing ITB, ing kana bakal ngatonake maneh 'Tanah Seribu Bukit' saka sisih paling cerah. Kanggo nggawe janji kanggo rapat ing stand Rwanda, hubungi [email dilindhungi]

PRIVATISASI RWANDAIR MASIH PENDING
Sanajan panjaluk komentar saka maskapai kasebut ora ditanggepi, bisa uga ditetepake, latihan kasebut durung rampung ing wulan Januari, kaya sing diarepake kanthi umum. Sumber sing dikonfirmasi dikonfirmasi miturut anonimitas, manawa tinjauan Rwandair babagan proposal kasebut khusus diterbitake karo jinis-jinis pesawat sing dilayangake dening rong penawar sing isih ana. Meridiana, maskapai sing adhedhasar ing Italia, ngusulake ngenalake sawetara seri MD 87 sing wis tuwa, nanging Rwandair wis mbuwang model sing padha sawetara wektu kepungkur amarga biaya operasional jinis pesawat khusus iki milih Boeing 737- 500. Uga ana persepsi negatif ing wilayah kasebut babagan 'investor' sing nggawa peralatan lawas lan ngangkut barang kasebut minangka 'state of art' kaya pasar perjalanan ora ngormati panggunaan pesawat lawas, nalika raksasa regional Kenya Airways duwe armada sing pancen modern operasi

Brussels Airlines uga nemoni pitakon sing bisa diramal nalika wiwitane nawakake nggunakake BAe 146, sing maskapai kasebut mundur kanthi mundur saka armada Eropa. Maneh, jinis pesawat tartamtu iki dianggep ora cocog karo kahanan operasi lan kahanan iklim ing saindenging Afrika Wétan, uga ora ngidini penerbangan mandheg saka Kigali menyang Johannesburg.

Keputusan saiki diarepake ing sawetara minggu kepungkur, sawise proposal sing dianyari saiki ditinjau, sanajan ora ana jangka wektu sing tepat saka maskapai kasebut. Kangge, tenggat wektu aplikasi kanggo sawetara posisi sing diiklanake kanggo personel ditambah minggu iki kanggo ngidini luwih akeh aplikasi diajukake menyang kantor maskapai ing Kigali, Entebbe, Kilimanjaro, Bujumbura, Johannesburg lan Nairobi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.