24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Kiribati wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Sekretaris Negara AS ngucapake matur suwun marang Republik Kiribati

0a1a-82
0a1a-82
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sekretaris AS saka State Dina iki Michael R. Pompeo ngaturake selamat kanggo wong-wong Republik Kiribati nalika mengeti 40 taun kamardikan:

Atas jenenge Pamrentah Amerika Serikat, aku ngaturake ucapan selamat kanggo masarakat Republik Kiribati nalika ngrayakake 40 taun kamardikan bangsamu tanggal 12 Juli iki.

Hubungan sing jero karo rong negara sing ditempuh sajrone Pertempuran Tarawa wis berkembang dadi kemitraan sing wis suwe. Bebarengan, kita duwe komitmen kanggo ngatasi masalah sing paling penting ing wilayah kasebut, kayata kesiapan bencana alam lan mancing ilegal, ora dilaporake, lan ora diatur, nalika ningkatake pangembangan ekonomi, nguatake aturan ukum, lan ndhukung ketahanan lingkungan pulau-pulau Pasifik. Kita nampani komitmen kanggo majokake visi bareng kanggo wilayah Indo-Pasifik sing Bebas lan Mbukak karo demokrasi liyane ing wilayah Pasifik kalebu Australia, Selandia Baru, Taiwan, lan Jepang. Aku yakin manawa hubungan kita bakal ningkatake kepentingan bebarengan lan tetep dadi sumber keamanan regional, stabilitas, lan kemakmuran.

Sugeng lan panjaluk sing paling apik kanggo perdamaian lan kesejahteraan ing taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov