24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Montenegro Breaking News Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pesawat Montenegro Airlines kanthi pesawat 90 nggawe pendaratan darurat ing Rusia

0a1a-84
0a1a-84
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Moscow-bound Maskapai Montenegro pesawat YM610, nggawa 85 penumpang lan limang anggota kru, dipeksa ganti dalan lan mlebu darurat sawise pilot kasebut tiba-tiba rumangsa lara lan pingsan nalika pesawat kasebut mudhun.

Pesawat kasebut kanthi 90 wong ing pesawat kasebut mangkat saka Tivat dina Rebo esuk lan budhal menyang Moskow Bandara Domodedovo. Nanging nalika mudhun pesawat Fokker 100 ukuran tengah ngumumake darurat lan dipindhah menyang Kaluga, sawijining kutha sisih kidul Moskow, udakara 135km adoh saka tujuan asline.

Pengalihan kasebut amarga darurat kesehatan ing awak. Penerbangan pilot "pilot pertama pingsan", lapor media Rusia, nyebutake layanan darurat.

Miturut sumber warta, kedadeyan kasebut kedadeyan sawise pesawat wiwit mudhun nalika wis nyedhaki Moskow.

Pendaratan kasebut sukses, bandara dikonfirmasi, kabeh penumpang lan anggota kru mlebu terminal. Sawetara ambulans digawa menyang lokasi. Pilot kasebut eling maneh sawise kebangkrutan.

Laporan sadurunge menehi saran yen pilot ngalami serangan jantung, nanging pejabat medis ora negesake iki. Wong kasebut "ora mbutuhake rawat inap lan bakal dikongkon bali menyang bandara," ujare juru bicara rumah sakit kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov