24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Seychelles Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pemain golf Seychelles sing mlaku ing Kompetisi Papan Pariwisata Seychelles pisanan

seychelles-golfers
seychelles-golfers
ditulis dening editor

Sawetara peminat golf 40 wis ndaftar kanggo tampil ing acara golf pertama sing dijadwalake dina Setu 13 Juli 2019 ing Constance Lemuria Praslin.

Acara sing diatur dening Dewan Pariwisata Seychelles (STB) kanthi kolaborasi karo macem-macem mitra lokal lan internasional ngirim janji sukses amarga sentuhan pungkasan wis rampung dening tim pangorganisasi.

Acara iki bakal digunakake minangka babak kualifikasi PRO-AM sajrone MCB Tour Championship tanggal 4 Desember 2019 ing Constance Lemuria ing Praslin, sing bakal mbukak 5 papan kanggo para peminat golf.

Kompetisi Golf STB 2019, sing bakal dadi Stableford individu 18 bolongan, tegese target pemain kasebut yaiku duwe skor paling dhuwur, bakal dadi kesempatan kanggo pemain lokal kanthi kabeh umur sing duwe cacat 18 kanggo pria lan 20 wanita kanggo menang papan, sing bakal nduweni kualifikasi karo pemain golf Profesional saka saindenging jagad ing acara Desember.

Antarane macem-macem mitra sing ndhukung acara kasebut nduweni pimpinan dhasar Jepang ing produk golf premium Honma Golf, mitra adhedhasar lokal kalebu Constance Lemuria Resort, Seychelles siji-sijine resort golf, pabrik bir lokal Seybrew lan Shreeji Group - klompok bisnis sing akeh dilayani lan macem-macem.

Ngomong babagan Kompetisi Golf STB sing bakal teka, Kepala Eksekutif STB Ibu Sherin Francis ujar manawa kita ngarep-arep tuan rumah kompetisi merek STB sing pertama; dheweke uga negesake kepenak amarga nampa umpan balik positif babagan undhangan sing dikirim menyang golf lokal.

"Nalika masarakke tujuan lan ngundang para pemain golf ing saindenging jagad supaya bisa nikmati pemandangan sing sampurna, kita uga seneng nggawa kompetisi golf STB ing tanggalan acara sing disenengi para peserta lokal. Tanggepan saka komunitas golf lan mitra kita pancen gedhe tenan. Kita ngarep-arep acara Sabtu kanggo nampani 5 pemain golf sing makili kulawarga STB ing kompetisi Desember, ”ujare Ibu Francis.

Ing sisihane Ibu Gopi Dubasia, perwakilan Grup Shreeji negesake rasa senenge dadi bagean saka acara kasebut.

"Grup Shreeji bangga bisa Mitra karo STB nalika dadi tuan rumah Kompetisi Golf perusahaan nasional pertama. Kita seneng ndhukung pemain domestik supaya bisa lolos ing acara Swing Samudra Hindia nomer loro ing wulan Desember kanthi anane Pemain Tee Internasional. Nyenengake awal anyar lan cakrawala anyar! " ujare Bu Dubasia.

Seychelles bakal nampani Kejuaraan Tur MCB edisi kapindho ing wulan Desember taun iki.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.