24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Italia Breaking News Warta Breaking Jordan Warta Breaking Maroko News transportasi News Wire Plancongan

Maskapai EasyJet: Saiki mabur menyang Yordania, Mesir lan Maroko saka pangkalan Italia

easyejt
easyejt

Maskapai EasyJet ngluncurake 9 rute anyar sing nyambungake Italia menyang Afrika Lor lan Timur Tengah saka pangkalane ing Milan Malpensa, Venesia, lan Naples.

Kanggo pisanan diwiwiti musim gugur sabanjure, perusahaan bakal nyambungake Italia menyang Yordania kanthi penerbangan langsung antara Milan Malpensa lan Venesia menyang Aqaba-Petra, salah sawijining pitu keajaiban jagad iki.

Sambungan kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 27 Oktober, kanthi 2 frekuensi minggon ing dina Rebo lan Minggu saka Milan, dene saka Venesia, kaping pindho saben minggu dina Selasa lan Setu, wiwit tanggal 29 Oktober.

Sambungan menyang Mesir saka Milan Malpensa lan Venesia bakal ditambah, kanthi nggawe Marsa Alam saka loro pangkalan kasebut, penerbangan anyar menyang Hurghada saka Venesia lan konfirmasi sambungan musim salju karo Malpensa.

Ana uga warta babagan Maroko kanthi penerbangan anyar menyang Agadir saka Milan Malpensa lan pangenalan Marrakech saka Venesia.

Hubungan antarane sisih lor-wétan Italia lan Inggris uga saya tambah karo penerbangan anyar antara Verona lan Manchester.

Investasi anyar uga teka ing sisih kidul kanthi hubungan anyar antara Naples Capodichino lan Hurghada, nambah tawaran tujuan plancongan saka ibukutha Campania.

Sambungan kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 29 Oktober kanthi frekuensi kaping pindho saben minggu, Selasa lan Setu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.