Berita Breaking Belgia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan

Brussels, tujuan "acara" sing disenengi kanggo asosiasi ing Eropa

Grand-Place-Brussels-1024x687-1
Grand-Place-Brussels-1024x687-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Nalika Brussels siyap-siyap nyambut ewu turis ing musim panas iki, ibukutha Eropa negesake daya tarik minangka kutha kanggo kongres, konferensi lan acara ing Eropa. Iki amarga asosiasi milih ngatur acara ing Brussels. Ibukutha Eropa tetep dununge luwih maju tinimbang Wina, Paris, Madrid, London lan Barcelona, ​​miturut laporan paling anyar saka Union of International Associations (UIA).

Kanggo taun kaping wolu, Brussel iku nomer siji ing Eropah, miturut peringkat tahunan UIA. Lokasi geografis sing ideal, anane jaringan asosiasi penting lan institusi Eropa, jaringan speaker ing sacedhake, papan kanggo acara khusus, prasarana hotel, multilingualisme… pimpinan asosiasi pancen bener: Brussel nambahake kekuwatan lan mupangate. Pilihan kasebut wis dibayangke nalika entuk papan pisanan maneh, miturut peringkat Eropa UIA.

Kasunyatan manawa Brussels ngonfirmasi papane minangka tujuan utama asosiasi sajrone wolung taun uga amarga asosiasi kasebut entuk manfaat saka dhukungan saka wilayah Brussels-Capital. Kasunyatane, Biro Konvensi visit.brussels wis ngembangake sawetara program kanggo ngarahake daya tarik jangka panjang ibukutha. Organisasi, dhukungan pemasaran, jaringan duta besar saka Brussels, keterlibatan ahli… asosiasi didhukung kanthi kuat sajrone ngrembakakake acara kasebut.

Biro Asosiasi kunjungan.brussels ndhukung kabeh asosiasi internasional sing pengin disiyapake ing Brussels lan gabung karo asosiasi 2,250 sing wis ana ing ibukutha. Asosiasi kasebut nggambarake sektor sing macem-macem. Brussels menehi ekosistem khusus, nggawe lapangan kerja kanthi pengaruh internasional sing wiyar.

"Visit.brussels wis nandur modhal kanggo ndhukung asosiasi internasional lan ngatur acara. Dheweke pancen bagean saka DNA ibukutha. Ing babagan iki, ing taun 2018, 15 mitra saka kunjungan kasebut. Biro Konvensi lan Asosiasi Brussels wis nyumbang kanthi signifikan tumrap 733 rapat asosiasi internasional sing dianakake ing Brussels. Bagéan utama saka komitmen strategi 2025 adhedhasar pangembangan kongres lan penawaran konferensi sing luwih jero, uga nguatake layanan pribadi sing didhukung dening asosiasi internasional. Dheweke bakal bisa ngasilake bathi saka akeh koneksi sing bakal ditulungi para ahli, uga pangembangan ekonomi ing wilayah kita, "ujare Patrick Bontinck, CEO visit.brussels.

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan kunjungan ing Belgia kene.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.