Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Jordan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yordania mungkasi karantina wajib kanggo turis manca

Yordania mungkasi karantina wajib kanggo turis manca
Yordania mungkasi karantina wajib kanggo turis manca
ditulis dening Harry S. Johnson

Yordania nggampangake syarat mlebu kanggo manca manca

Print Friendly, PDF & Email

Pejabat pamrentah Yordania ngumumake manawa turis asing ora diwajibake ngalami karantina nalika teka ing Yordania.

Aturan anyar kasebut ditandatangani lan diwiwiti tanggal 13 Januari.

Nalika mlebu ing negara kasebut, pengunjung manca kudu nampilake asil tes PCR kanggo Covid-19, digawe paling ora 72 jam sadurunge mangkat.

Ing bandara, penumpang kudu ngalami tes bola-bali (biaya layanane $ 40). Yen tes positif, mula turis kudu mandhiri, banjur tes maneh.

Kajaba iku, para turis ora entuk registrasi wajib ing situs web VisitJordan.

Uga, pejabat lokal wis ngirangi sawetara watesan ing negara kasebut. Dadi, kurfew dibatalake ing dina Jumuah, nanging wengi durung bisa ditrapake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.