Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Warta Breaking Kepulauan Solomon Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang Papua New Guinea lan Kepulauan Solomon

0a1a-96
0a1a-96
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gedhene 6.0 lindhu goyang Papua Nugini lan Sang Prabu Suleman Kapuloan dina iki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 11 Jul 2019 17:08:38 UTC
• 12 Jul 2019 04:08:38 cedhak pusat gempa

Lokasi 4.655S 155.245E

Jerone 497 km

Jarak • 177.7 km (110.2 mi) NNW saka Kieta, Papua Nugini
• 177.7 km (110.2 mi) NNW saka Arawa, Papua Nugini
• 332.1 km (205.9 mi) E ing Kokopo, Papua Nugini
• 545.3 km (338.1 mi) ESE Kavieng, Papua Nugini
• 574.9 km (356.4 mi) S sisih kidul Kutha Kimbe, Papua Nugini

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 9.9 km; Vertikal 6.0 km

Parameter Nph = 99; Dmin = 345.4 km; Rms = 0.58 detik; Gp = 26 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov