Argentina Breaking News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Nganyari Destinasi Plancongan

Internasional Marriott: Hotel Pertama W Ing Argentina

1-2019-07-11T090905.940
1-2019-07-11T090905.940
ditulis dening Dmytro Makarov

Lair saka sikap kendel lan budaya 24/7 saka New York City, W Hotels, bagean saka Marriott International, Inc., wis ngganggu lan ngrampungake adegan keramahan sajrone meh rong dekade. Trailblazing ngubengi jagad iki, kanthi luwih saka 50 hotel, W mbantah pangarepan lan ngilangi norma kemewahan tradisional ing endi papan tandha W ikonik.

Marriott International, Inc. wis mlebu perjanjian karo GNV Group kanggo nggawa merek W Hotels Worldwide Argentina kaping pisanan kanthi dinamis Buenos Aires, negesake panjaluk sing saya gedhe saka para pangembang lan konsumen kanggo desain kandel W Hotels, teken Punapa mawon / Kapan layanan® lan program inovatif. Hotel kasebut - samesthine bakal dibukak ing taun 2024 - lan papan dununge sing direncanakake bakal mapan ing a $ 100 yuta, 34-crita, menara campuran digunakake siyap-siyap kanggo tuwuh ing ati sing narik kawigaten Pelabuhan Madero tetanggan, lokasi sing cocog kanggo semangat merek apa sing anyar / sabanjure.

"Kita seneng bisa kerja bareng karo GNV Group kanggo nggawa pengalaman W sing ora dikarepake karo wong sing dikarepake Pelabuhan Madero pembangunan, minangka Pelabuhan Madero yaiku salah sawijining Buenos Aires ' tetanggan sing paling akeh digoleki, "ujare Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Situs jenengCaribbean & Amerika Latin. "Pelabuhan Madero siyap dadi salah sawijining Amerika Latin tujuan mewah sing diidham-idhamake, amarga entitas perumahan, kantor, lan ritel bisa urip subur sajrone swasana mewah, bohemian, dikelilingi nightlife kanthi energi tinggi, papan ijo sing subur, lan gampang mlaku. ”

W Buenos Aires bakal dirancang dening arsitek terkenal internasional Carlos Ott lan studio BMA lokal, nggunakake budaya, warisan lan pengabdian kutha kanggo desain lan pertumbuhan sing maju. Campuran ruang pertemuan, restoran lan bar ing atap kanthi pemandangan kutha sing apik bakal dadi latar mburi 150 kamar sing diantisipasi ing hotel kasebut.

"Buenos Aires yaiku kutha sing ora bisa turu lan - kaya merek W - akeh energi kreatif, "jarene Ivan Ginevra, Wakil Presiden Grup GNV. "Kombinasi saka nightlife fenomenal ing kutha, arsitektur budaya lan budaya sing sugeh lan nggumunake ndadekake dheweke dadi salah sawijining ibukutha sing paling inspiratif lan semangat - lan sampurna kanggo para tamu W, sing manggon ing denyut nadi, lan sing nggoleki sing ora dikarepake."

“Kita bangga banget bisa dipilih dening Marriott International kanggo dadi mitra ing proyek sing luar biasa iki. Bakal ngowahi Buenos Aires skyline, lan mbantu nggawe Pelabuhan Madero papan sing paling adhem ing kutha kasebut, "jarene Alejandro Ginevra, Presiden, GNV Group.

Buenos Aires misuwur amarga energine tanpa wates, lan kanggo narik daya kreatifitas, kanthi akeh desainer, produsen, lan inovator sing padha rame ing lurung-lurung gaya Eropa lan nyedhot sejarah, budaya, lan arsitektur sing akeh dikepengini.

W Buenos Aires bakal gabung karo portofolio merek W hotel sing apik ing Central lan Amérika Kidul, kalebu W BogotaW Costa RicaW Kutha MexicoW Panama, W Punta de Mita lan W Santiago.

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan kunjungan Argentina kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.