24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising News Olahraga transportasi USA Breaking News

Nem tips supaya lancar anggone lelayaran ing mangsa prahu iki

1-2019-07-11T091433.840
1-2019-07-11T091433.840
ditulis dening Dmytro Makarov

Cuaca anget tegese dina santai ing banyu karo kanca lan kulawarga. Nanging preduli suwene sampeyan numpak kapal, luwih becik sampeyan nyingkirake praktik paling apik kanggo ngindhari kacilakan.

Mangkene enem tips safety boat saka perusahaan asuransi kanggo mesthekake yen sampeyan tetep aman musim panas iki:

  1. Priksa prau. Hoses lan bagean karet liyane bisa uga kena bosok garing. Uga priksa kabeh permukaan logam lan area listrik kanggo korosi.
  2. Priksa tingkat cairan. Kaya mobil sampeyan prau mbutuhake pirang-pirang cairan supaya bisa lancar. Pesthekake minyak, setir listrik, trim daya, minyak pendingin lan minyak wis ana ing level sing memuaskan sadurunge metu.
  3. Tes batere. Yen batere wis luwih saka patang taun, mesthine kudu diganti.
  4. Paket gir sampeyan. Priksa manawa boat sampeyan duwe kabeh peralatan keamanan sing cocog. Iki kalebu jaket urip, alat pemadam kebakaran, sinyal tekanan visual, bailer, jangkar, kit pertolongan pertama, senter lan bel utawa wisel. Sampeyan uga kudu nggawe manawa nggawa ponsel nalika sampeyan metu.
  5. Pay manungsa waé kanggo cuaca. Ora ana sing mikir njupuk prau metu ing prahara. Nanging pamilik kapal asring ora mikir kaping pindho babagan kahanan cuaca liyane sing bisa mbebayani. Aja numpak prahu nalika dina angin banget amarga ombak bisa ngrebut kapal sing luwih cilik utawa nyebabake penumpang tiba.
  6. Nggawe (lan komunikasi) rencana float. Iki kalebu kabeh informasi sing cocog karo perjalanan sampeyan kalebu informasi kontak kanggo pimpinan perjalanan, jinis kapal lan informasi registrasi lan ing endi sampeyan arep kapal. Menehi wong ing marina sampeyan dadi kepala sekolah, utawa anggota kulawarga, luwih-luwih yen sampeyan lunga menyang papan sing adoh.

Nalika pangopènan rutin ora dijamin ing kabijakan prau, asuransi kapal bisa mbantu nutupi sampeyan, penumpang lan prau uga wong liya lan properti.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.