24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Otoritas Pariwisata ZImbabwe nalika nyopir karyawan

zta
zta
ditulis dening editor

The Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) wis menehi kabar mandap langsung menyang 38 karyawan, ujar yen nggunakake basis sumber daya manungsa sing ramping, luwih efisien lan hemat biaya.

Para karyawan kasebut, saka departemen lan kantor sing beda ing saindenging negara, wiwit nampa surat penghentian nalika dina Selasa sore.

Zimbabwe wis ana ing kahanan finansial sing elek karo ekonomi sing nyusup. Alesan resmi dijadwalake bakal diumumake awan iki dening manajer ZTA Corporate and Communication Godfrey Koti. Industri plancongan lan pariwisata minangka salah sawijining penghasil devisa sing paling penting lan uga dilindhungi lan bisa digunakake kanthi umum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.