24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Belize: Wutah pariwisata sing luar biasa

0a1-2
0a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Statistik paling anyar kanggo separo pisanan taun iki nuduhake tuwuhing sing luar biasa lan terus-terusan nalika kedatangan sewengi lan kapal pesiar; posisi Belize minangka swarga liburan favorit lan negesake strategi pemasaran sing efektif dening BTB lan para pemangku kepentingan industri kanggo promosi negara kasebut dadi tujuan pariwisata utama.

Ing ngisor iki minangka rincian tokoh paling anyar kanggo paruh pertama 2019 kanggo kedatangan sewengi lan kapal pesiar.

TENGAH TENGAH taun 2019 Ndhaptar Tambah KUMULATIF 6% ING KEDATENGAN MALAM

Ing pungkasan kuartal kaping loro 2019, ana kenaikan kumulatif 6% ing sewengi wisata rawuh ing taun 2019 luwih saka taun 2018. Nalika cedhak musim, Juni ngalami kurang saka 400 pengunjung dibandhingake taun kepungkur. Ing pertengahan taun, total 284,576 pengunjung wis ngrasakake tujuan wisata lan obyek wisata sing beda-beda.

2017 2018 2019
% ganti%
ngganti% pangowahan
Vs '16 Vs '17 Vs '18
Jan 38,531 0.7 48,667 26.3 50,822 4.4
Februari 39,221 4.2 45,893 17.0 49,801 8.5
44,475 Mar 3.3 54,340 22.2 57,909 6.6
Apr 38,090 24.2 40,340 5.9 46,418 15.1
32,146 Mei 8.2 35,724 11.1 36,689 2.7
Jun 37,690 10.0 43,392 15.1 42,938 -1.0
Jul 38,628 6.7 46,283 19.8
30,799 Agustus 19.1 34,835 13.1 XNUMX
Sep 19,508 7.7 21,482 10.1
22,656 Okt 4.3 24,931 10.0
Nov 36,203 22.7 38,823 7.2
Des 49,131 21.1 54,551 11.0
427,076 10.8 489,261 14.6 284,576 6.0

PENDAFTARAN KAPAL CRUISE REGISTER 10.8% mundhak ing setengah taun pertama 2019

Nalika wulan Juni nggambarake udakara kurang luwih 18,000 pengunjung pelayaran yen dibandhingake taun sadurunge; paruh pertama prau pelayaran 2019 teka udakara 700,000 pengunjung. Iki nggambarake kenaikan 10.8% ing taun 2018. Kajaba iku, ana 7 maneh panggilan kapal pesiar dibandhingake karo taun 2018.

2017 2018 2019
%
ganti%
ganti%
owah-owahan
vs. '16 vs. '17 vs. '18
Jan 127,061 24.2 131,509 3.5 165,885 26.1
Februari 120,996 22.7 118,799 -1.8 147,926 24.5
Mar 117,578 -13.1 132,122 12.4 143,176 8.4
Apr 97,422 7.5 91,253 -6.3 104,775 14.8
61,152 Mei -1.3 82,084 34.2 80,993 -1.3
Jun 47,007 -28.1 73,917 57.2 55,012 -25.6
Jul 44,392 -14.6 82,282 85.4
52,534 Agustus 34.1 91,313 73.8 XNUMX
Sep 57,718 5.8 66,889 15.9
Okt 76,403 34.8 75,465 -1.2
Nov 100,797 -5.0 112,283 11.4
Des 111,171 -22.0 150,221 35.1
1,014,231 0.9 1,208,137 19.1 697,767 10.8

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov