Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Nganyari Destinasi Plancongan

Pullman Kuala Lumpur City Center Hotel & Residences Sugeng rawuh ing GM Anyar

Pilih basa sampeyan
wolfgang
wolfgang
ditulis dening editor

Pullman Kuala Lumpur City Center Hotel & Residences wis ngetrapake Wolfgang Kiesel, sawijining veteran industri perhotelan, kanggo melu jabatan dadi General Manager ing antarane 607 Ambassade Hotel ing saindenging jagad.

Kepala sing mentas ditunjuk lulus saka Bergius School Frankfurt, Jerman, lan sadurunge melu ngrancang maneh Pullman Jakarta Indonesia.

Dheweke nyekel jabatan manajemen senior ing Jakarta, Xiamen, Heifei, Kuala Lumpur, Kota Kinabalu, Abu Dhabi, Singapura, Hong Kong, Taipei lan paling anyar, Jinjang ing China.

Wiwitane sing ringkih ing operasi hotel menehi dheweke luwih ngerti macem-macem level manajemen hotel lan nggawe hubungan kerja sing kuat karo tim kanggo entuk manfaat saka organisasi. Dheweke duwe pengalaman 30 taun.

Wolfgang bakal dadi pemimpin utama gerakane Malaysia kinerja finansial hotel maju lan nyetel arah anyar kanggo peningkatan operasional.

Hotel & Residences Pusat Kota Pullman Kuala Lumpur resmi diluncurake tanggal 15 Agustus 2015, dening AccorHotels, ing sangisoré manajemen Acetrend Corporation Sdn Bhd. Hotel iki dibukak tanggal 2 Juli 2002 lan dikenal kanthi jeneng Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.