Pariwisata Anguilla: Tes COVID-19 minangka strategi utama kanggo mbukak maneh

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata Haydn Hughes

Pratelan babagan syarat uji coba universal CDC dening Anguilla's
Hon. Menteri Pariwisata Haydn Hughes

Print Friendly, PDF & Email

Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) resmi ngumumake manawa tanggal 26 Januari 2021, kabeh penumpang maskapai internasional sing lelungan menyang Amerika Serikat, kalebu sing bali saka plancongan, kudu ana ing dokumentasi tertulis maskapai sing negesake asil tes COVID-19 negatif dijupuk sajrone 3 dina sawise budhal. Penumpang sing gagal nindakake kasebut bakal ditolak mlebu.

Pengujian wis dadi prioritas utama saka AnguillaSastranegara sing mbukak maneh - kalebu tes nalika tekan lan mangkat. Mula, sarat CDC kanggo tes nalika budhal kanggo kabeh pengunjung sing bali menyang AS yaiku Anguilla sing duwe kapasitas kanggo nangani kanthi efisien.

Kita nyatane wis nyedhiyakake layanan iki miturut panjaluk marang tamu. Kanthi pitulung saka pamrentah Inggris liwat Public Health UK, kita nambah kemampuan tes kanggo mesthekake yen bisa memenuhi permintaan sing diarepake. Pamrentah Kanada ngetrapake persyaratan sing padha wiwit tanggal 7 Januari 2021, lan mandheg Inggris diwiwiti wiwit dina Jumuah, 15 Januari 2021.

Kita wis ngati-ati lan ngenalake protokol sing ketat kanggo njaga kesehatan lan keamanan para pengunjung lan warga lokal. Manajemen efektif penyakit iki nyebabake mung 11 kasus sing kacathet wiwit mbukak maneh tapel wates ing wulan November pungkasan, lan ora ana komunitas sing nyebar. 

Nalika terus nampani pengunjung menyang Anguilla, kita yakin manawa para tamu bakal terus ngrasakake pengalaman plancongan sing luar biasa.

Print Friendly, PDF & Email