24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Grenada ngluncurake hotline lelungan anyar

Grenada ngluncurake hotline lelungan anyar
Grenada ngluncurake hotline lelungan anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Hotline sing dianggep penting dening pejabat Pariwisata Grenada kanggo mbantu agen perjalanan, operator tur, pengunjung utawa warga negara sing bali

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata lan Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) ngluncurake hotline anyar sing khusus bakal ngrampungake karo pitakon babagan lelungan. Hotline iki dianggep penting dening para pejabat Pariwisata kanggo ngewangi agen perjalanan, operator tur, pengunjung utawa warga negara sing bali karo pitakon umum babagan protokol entri, pandhuan ing endi sing bakal dituju utawa ing endi tujuane nalika ngunjungi Grenada, Carriacou & Petit Martinique. Ing ngisor iki minangka nomer hotline:

Mung USA gratis - 1 888 251 1732 - 8 esuk nganti 10pm (Waktu Standar Atlantik)

Worldwide - 1 213 283 0754 - 8am nganti 10pm (Waktu Standar Atlantik)

Pemanggil ing pulau - 440-0670 - 8 esuk nganti 4 sore

Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Ketahanan Iklim lan Lingkungan Hon. Dr. Clarice Modeste-Curwen ujar manawa hotline dituju, 'supaya proses entuk informasi luwih gampang nalika para turis njupuk keputusan. Grenada Murni, Spice of the Caribbean. Kita seneng ndawakake jam kerja hotline kanggo njamin supaya bisa njaga jangkoan sabisa. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.