Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Saint Lucia sing nyedhiyakake uji coba COVID-19 gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi

Hotel Saint Lucia sing nyedhiyakake uji coba COVID-19 gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi
Hotel Saint Lucia sing nyedhiyakake uji coba COVID-19 gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi
ditulis dening Harry S. Johnson

Saint Lucia duwe macem-macem CORID-19 PCR lan opsi tes antigen kanggo pengunjung sing mangkat, warga lan warga

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo nanggepi pamrentah AS, Inggris lan Kanada babagan tes Covid-19 sing negatif sadurunge penumpang pesawat, Saint Lucia dijadwalake kanggo memenuhi permintaan tes lan pangolahan Covid-19 ing pulau kasebut. Lan iki nggawa kabar positif kanggo para plancong Saint Lucia, amarga hotel terpilih nawakake tes gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi.

Saint Lucia duwe pirang-pirang Covidien-19 Opsi pengujian PCR lan antigen (cepet) kanggo pengunjung, warga lan warga sing mangkat. Pelancong bisa entuk tes Covid-19 kanthi gampang ing hotel pilihan utawa ing fasilitas uji coba lokal, kanthi asil tes bali sajrone jangka wektu 72 jam sing dibutuhake. Ana opsi tambahan ing pangembangan kanggo nggedhekake lokasi uji coba. Pelancong bisa nggawe janji kanggo tes yen wis tekan pulau utawa liwat hotel sing disertifikasi kobov. Regane beda-beda adhedhasar lokasi lan jinis tes sing ditindakake.

Saint Lucia lan panyedhiya akomodasi ngarahake nyuda stres lan biaya rencana plancongan. Minangka tambahan, hotel pilihan nyedhiyakake tes antigen (cepet) gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi.

Ing tanggal 15 Januari, hotel lan villa sing nawakake tes antigen (cepet) Covid-19 gratis kanggo tamu sing nduweni kualifikasi kalebu: Anse Chastanet; kabeh limang sifat Bay Gardens; Calabash Cove Resort & Spa; Caille Blanc Villa & Hotel; Cap Maison Resort & Spa; Coconut Bay Beach Resort & Spa; Gunung Jade; Ladera Resort; Marigot Bay Resort lan Marina; Hotel Rabot saka Hotel Chocolat; Resor Sandal ing Saint Lucia; Ketenangan ing Teluk Kelapa; Pantai Sugar - Resor Wakil; Stonefield Villa Resort; Tet Rouge lan Ti Kaye Resort & Spa. Properti tambahan ing Saint Lucia diantisipasi bakal diluncurake tes gratis ing minggu ngarep. Watesan bisa ditrapake lan pengunjung kudu mriksa karo panyedhiya akomodasi babagan rincian; hotel pilihan sing nawakake tes PCR kanggo tamu sing wis entuk kualifikasi.

Informasi lengkap babagan opsi tes bakal kasedhiya saiki ing kaca Penasihat Perjalanan Saint Lucia Covid-19. Otoritas Pariwisata Saint Lucia lan Asosiasi Perhotelan lan Pariwisata Saint Lucia, bebarengan karo Menteri Kesehatan lan Menteri Pariwisata, terus kerja sama kanggo menehi tanggapan cepet tumrap pangembangan Covid-19 global. Wiwit penerbangan internasional pertama bali menyang Saint Lucia ing wulan Juli 2020, negara kasebut ngetrapake protokol Covid-19 sing tanggung jawab, nyedhiyakake keamanan kanggo pengunjung lan warga lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.