Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel International ngluncurake hotel nomer loro ing kutha paling gedhe ing Sumatra

Pilih basa sampeyan
0a1a-125
0a1a-125
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel International, jaringan manajemen perhotelan global, ngluncurake Swiss-Belinn Gajah Mada Medan, sawijining hotel kelas menengah anyar sing apik ing ibukutha Sumatera Utara, Indonesia.

Properti kasebut wis direkrut maneh wiwit tanggal 1 Mei 2019 lan diluncurake kanggo merek anyar iki diluncurake tanggal 11 Juli ing Swiss-Belinn Gajah Mada, Medan. Pahargyan kasebut dirawuhi dening perwakilan saka perusahaan pamilik kalebu Direktur PT Saka Mitra Sejati Ahmad Syauki Anas lan perwakilan PT Inti Keramik Alamasri Industri Tbk, Kepala Manajemen Properti I Gede Wahyu. Swiss-Belhotel Internasional diwakili dening Direktur Eksekutif Matthew Faull, klien perusahaan lan wartawan.

Dumunung ing Jalan Gajah Mada ing tengah kutha, Swiss-Belinn Gajah Mada Medan nawakake akses gampang menyang distrik bisnis lan perbelanjaan utama kutha kasebut. Sampeyan uga udakara udakara sakjam perjalanan Bandara Internasional Kualanamu. Lokasi iki ndadekake hotel kasebut dadi plancongan kanggo para plancong korporat lan plancongan, nyedhiyakake papan sing adoh saka omah ing Medan.

“Swiss-Belhotel International remen nampi edisi paling anyar iki menyang portofolio saindenging jagad. Kita bangga bisa dipilih kanggo ngatur Swiss-Belinn Gajah Mada Medan, hotel nomer loro ing kutha paling gedhe ing Sumatra, sing nduweni potensi sing kuat dadi tujuan plancongan bisnis lan plancongan. Hotel sing apik iki bakal ngundhakake standar akomodasi kelas menengah ing Medan, nyedhiyakake akomodasi sing regane larang regane, fasilitas luar biasa lan standar layanan internasional, diiringi keramahan hangat Indonesia sing asli, "ujare Pak Gavin M. Faull, Ketua Swiss-Belhotel International lan Presiden

Hotel kasebut nyedhiyakake 104 kamar, kabeh kalebu kasur sing nyaman, jedhing sing nyenengake lan fasilitas modern kalebu TV LED layar datar lan Wi-Fi gratis. Pilihan suite uga nyedhiyakake area kulawarga sing beda-beda kanthi sofa.

Tamu bisa seneng macem-macem fasilitas internasional, kalebu kolam renang atap sing dramatis sing ora ngerteni kutha, pusat kebugaran lan pitung ruang rapat, kabeh dilengkapi teknologi audio-visual modern. Para tamu bisa ngrasakake pasugatan internasional lan lokal ing restoran panedhaan hotel sedina muput, sing saben dina mbukak sarapan, nedha awan lan nedha bengi, utawa ngombe omben-omben sing nyenengake ing Sky Lounge.

Wiwit tekan Indonesia luwih saka 25 taun kepungkur, Swiss-Belhotel International wis nggawe koleksi ekstensif luwih saka 60 hotel lan resort ing saindenging negara. Saiki dadi salah sawijining merek hotel internasional sing misuwur lan paling disenengi ing negara kasebut. Iki disorot karo kasunyatan manawa klompok kasebut dijenengi "Rantaian Hotel Global terkemuka Indonesia" ing Penghargaan Perjalanan lan Pariwisata Indonesia (ITTA) kaping wolu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov