24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Pondokan mancing anyar dibukak ing Zimbabwe

0a1a-134
0a1a-134
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pondokan mancing anyar, Simwenge Fishing Lodge (SFL) dibukak ing Zimbabwe udakara 80km ing sisih hilir Falls Victoria ing gisik Zambezi kali.

SFL menehi komentar: "Simwenge minangka kemah nelayan macan sing dibangun dening nelayan macan sing semangat kanggo nelayan (lan nelayan wanita sing seneng banget lan kepengin)."

SFL duwe akses menyang luwih saka 20km alesan nelayan macan utama kanggo ngatasi iwak macan, breem gedhe lan liyane 70 spesies iwak sing beda liwat umpan utawa umpan urip.

Lima prau sing beda-beda saka pontoon menyang schimeter diwenehake ing pondokan kasebut bebarengan karo kapten sing berpengalaman, kanggo njamin pengalaman mancing sing hebat.

Loro saka mancing, kegiyatan pariwisata liyane ing pondhokan kalebu nonton game ing Sidinda Game Reserve lan kunjungan desa. Fasilitas ing pondok kalebu kolam renang, ruang santai lan bar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov