Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia News wong Nganyari Destinasi Plancongan

Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali ngumumake eksekutif senior sing anyar

Chanelle-Rose-Garvey
Chanelle-Rose-Garvey
ditulis dening editor

Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali ngumumake janjian pungkasan Ms. Chanelle Rose Garvey minangka Executive Assistant Manager kanggo memimpin kegiatan operasional lan Ms. Shelly Darcy minangka Direktur Sales & Marketing.

Salam saka Australia, Ibu Chanelle Garvey teka ing resort kasebut kanthi latar belakang keramahan sing akeh, utamane babagan sales lan marketing. Sawise ngrampungake Sarjana Bisnis - Komunikasi saka Universitas Teknologi Queensland, dheweke miwiti karier makarya ing hotel kanthi merek ing Sydney lan Melbourne, Australia. Chanelle pisanan gabung karo Hotel Accor ing taun 2006, dadi tugas dadi kepala departemen penjualan lan pemasaran kanggo suksesi Sofitel lan properti Novotel ing Asia Tenggara.

"Ing wektu sing cukup cendhak, Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali wis dadi bagean integral saka lanskap keramahan Bali lan aku ngarep-arep nggawa pengalaman kanggo tantangan," ujare Chanelle.

Pendatang anyar Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali yaiku Ibu Shelly Darcy minangka Direktur Sales & Marketing. Dheweke dadi Sarjana Ekonomi saka Universitas Darma Agung, Sumatera Utara, Indonesia. Shelly ora asing ing Bali lan dheweke wis nyambut gawe khusus ing sektor hotel mewah ing pulau kasebut sajrone meh sepuluh taun ing wilayah penjualan. Karir karo Accor diwiwiti ing taun 2013 ing kana nangani Sofitel Bali suwene nem taun.

Didhukung karo pengalaman lan pengetahuan sing komprehensif ing Bali, Shelly seneng banget karo dinamika lan tantangan industri penjualan lan pemasaran. Dheweke kepengin banget metu lan miwiti promosi Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali minangka kulawarga lan properti gaya urip sing menang, sing diilhami dening limang unsur desain Bali tradhisional lan nggambarake keajaiban alam ing wilayah kasebut.

“Aku seneng gabung karo Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali. Iki minangka resor sing apik ing lokasi strategis. Mula, aku yakin tenan yen kita bisa njaga segmen pasar saiki uga bisa nembus potensial pasar anyar, ”ujare Shelly.

Pak Horst Walther-Jones, minangka jenderal dadi General Manager Mövenpick Resort & Spa Jimbaran, seneng nampani rong anggota tim anyar ing properti kasebut, sing diduweni Grup Summarcon saka Jakarta. Dheweke ngarep-arep tekane Chanelle lan Shelly bakal menehi dhukungan operasional sing dibutuhake kanggo adol lan promosi resor kasebut menyang para turis internasional sing luwih akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.