Breaking News Indonesia Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis Resort Nusa Dua ing Bali kena gempa bumi liyane

EQbnalo
EQbnalo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Turis ing Nusa Dua, Bali siyaga jam 8.18 esuk. Gempa skala 5.7 kacathet ing wilayah kasebut miturut USGS.

Ora ana bebaya tsunami, lan ora ana laporan kerusakan utawa korban korban sing kacathet. Iki banjur dikoreksi sawise siji wong tiwas amarga lara gempa kasebut. Pusat epik ana 83 kilometer sisih kidul mangulon saka Nusa Dua.

Nusa Dua minangka pusat wisata modern ing Pulo Bali lan omah pusat konvensi Bali. Gempa bisa dirasakake ing saindenging Bali, ing Pulo Lombok lan ing sawetara wilayah Jawa Wétan.

Juru bicara saka Indonesia.lancaran marang eTN bandara tetep beroperasi = normal, lan kabeh tenang. Sawetara karusakan cilik direkam kalebu gerbang sing misuwur ing Nusa Dua. Ing ibukota Den Pasar, gendheng sekolah ambruk, nanging ora ana kacilakan sing kacathet.

wingi eTurboNews kacarita babagan gempa bumi liyane ing wilayah kasebut.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.