Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pandhuan Audio Victoria Falls nambah 3 basa anyar menyang pandhuan audio kasebut

Pilih basa sampeyan
VictoriaFalls-Audio-guide-piranti-kanggo-pandhuan-pengunjung-liwat-Victoria-Falls-Gambar-saka-Audio-Pandhuan
VictoriaFalls-Audio-guide-piranti-kanggo-pandhuan-pengunjung-liwat-Victoria-Falls-Gambar-saka-Audio-Pandhuan
ditulis dening editor
dening John Ditima

Pandhuan Audio Terjun Victoria (VFAG) wis nambahake 3 basa liyane menyang pandhuan audio sing nyedhiyakake katrangan lengkap babagan 25 titik tampilan tumiba ing alas lan alas udan.

Sejarah, panemuan, lan pambentukan air terjun, satwa lokal, satwa, lan liya-liyane, wis dibahas.

VFAG ujar: "Telung basa anyar wis diunggah (ing pandhuan audio Falls Falls) lan wis siyap. Kita wis nambahake basa Jerman, Rusia, Italia, lan nggawa total 7 basa sing diunggah. ”

Inggris, Prancis, Spanyol, lan Tionghoa saiki dadi pandhuan audio.

Handset pandhuan audio bisa digunakake ing Falls Victoria gerbang mlebu. Piranti pandhuan audio kasebut nduweni tutup tahan banyu, lanyard, headphone, lan peta informasi kanggo Victoria Falls.

Lane nambahake manawa pandhuan audio bakal kasedhiya ing Google Play Store lan Apple App Store kanthi basa sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.