Airlines Airport Warta Breaking Botswana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Qatar Airways ngumumake penerbangan langsung menyang Gaborone, Botswana

0a1a-147
0a1a-147
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways ngumumake peluncuran layanan anyar menyang Gaborone, Botswana, diwiwiti tanggal 27 Oktober 2019. Ibu kota lan kutha paling gedhe ing Botswana bakal dadi tujuan pertama maskapai ing negara Afrika.

Penerbangan kaping telu saben minggu bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A350-900, sing nduwe 36 kursi ing Kelas Bisnis lan 247 kursi ing Kelas Ekonomi.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng banget ngluncurake penerbangan telung minggu menyang Gaborone, tujuan liyane sing digoleki banget ing Afrika. Qatar Airways duwe komitmen kanggo nambah kehadiran kita ing Afrika lan nambah 22 tujuan ing 15 negara sing wis ditawakake. Layanan anyar menyang kutha Gaborone sing apik banget bakal ngidini kita lelungan kanthi lancar menyang lan saka Botswana, kanggo penumpang sing nyambung saka jaringan ekstensif luwih saka 160 tujuan ing saindenging jagad. ”

Gaborone minangka ibukutha lan kutha paling gedhe ing Botswana, negara sing ora duwe landhes ing Afrika Kidul, diwatesi dening Namibia, Zambia, Zimbabwe lan Afrika Selatan. Alam lan satwa liar sing jembar ing saindenging jagad iki ndadekake dheweke dadi tujuan sing apik kanggo turis petualang saka jagad iki.

Qatar Airways saiki makaryakke armada modern luwih saka 250 pesawat liwat hub, Bandara Internasional Hamad (HIA) menyang luwih saka 160 tujuan ing saindenging jagad. Maskapai iki bubar ngluncurake macem-macem tujuan sing apik, yaiku Rabat, Maroko; Izmir, Turki; Malta; Davao, Filipina; Lisbon, Portugal; lan Mogadishu, Somalia. Maskapai kasebut bakal nambah Langkawi, Malaysia menyang jaringan rute sing wiyar ing Oktober 2019.

Qatar Airways dijenengi 'maskapai paling apik ing saindenging jagad' dening World Airline Awards 2019, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah', 'Kelas Bisnis Terbaik Dunia' lan 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', minangka pengakuan saka pengalaman Kelas Bisnis sing bubar, Qsuite. Qatar Airways minangka siji-sijine maskapai sing wis dianugerahi judhul "Skytrax Airline of the Year", sing diakoni minangka puncak keunggulan ing industri maskapai, kaping lima.

Jadwal penerbangan

(Minggu, Rebo, Jumuah)

Doha-Johannesburg
QR1377: Mangkat DOH 06: 55hrs, Tekan JNB 14: 50jam

Johannesburg-Gaborone
QR1377: Mangkat JNB 15: 55hrs, Tekan GBE 16: 50hrs

Gaborone-Johannesburg
QR1378: Mangkat GBE 18: 35hrs, Tekan JNB 19: 30hrs

Johannesburg-Doha
QR1378: Mangkat JNB 20: 40hrs, Tekan DOH 06: 35hrs + 1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov