Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Yaman

Militan Yaman ngluncurake serangan drone ing Bandara Jizan Arab Saudi

0a1-8
0a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Militan Houthi ujar manawa ngluncurake serangan drone ing bandara Jizan ing sisih kidul-kulon Saudi Arabia awal dina Rebo.

Juru bicara pemberontak Houthi Yaman, Yahya Saria, ujar manawa serangan kasebut ngganggu operasi ing Airport.

Dina Selasa, koalisi pimpinan Saudi ujar manawa wis nyegat lan ngeculake telung drone Houthi sing diluncurake menyang kutha Jizan lan Abha ing Saudi kidul-kulon.

Miturut Saria, serangan drone dina Selasa nyasarake pangkalan udara King Khalid cedhak kutha Khamis Mushait ing sisih kidul-kulon Saudi. Nanging, ora ana komentar langsung saka Arab Saudi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov