24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hak-hak manungsa LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

OUTBermuda: Tampilake Pride lan ngerti hak-hak sampeyan

0a1a1-6
0a1a1-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing wulan ngarep, wong-wong Bermuda saka kabeh lapisan masyarakat bakal nampani jagad iki gabung bareng kanggo ngrayakake acara Pride pertama ing pulau kasebut. Ngomong kanggo OUTBermuda, iki uga minangka tonggak sejarah kanggo ngrayakake sukses terus LGBTQ hak-hak, kalebu dalan sing menang kanggo kesetaraan perkawinan kanggo kita kabeh, lan wektu kanggo nyiapake sidang pungkasan sadurunge Majelis Privy Inggris, sing tanggal kasebut durung mesthi.

Nalika perayaan Bangga Bermuda pisanan diumumake, kita nyekseni laporan pidato sengit lan memungsuhan adhedhasar orientasi seksual lan identitas gender saka individu uga prihatin babagan pakumpulan kasebut. Nalika ngrayakake katresnan, kamanungsan lan kebanggaan masarakat, keprigelan sing utama yaiku keamanan lan martabat saben liyane.

OUTBermuda durung siyap utawa kita mumpuni menehi saran legal. Nanging, kita wis ngundang sekutu lan pendukung kita, pengacara Peter Sanderson, kanggo mbantu ndhidhik kita masing-masing babagan proteksi sing diwenehake miturut ukum Bermuda sing khusus kanggo nglindhungi wong sing bisa dadi korban pelecehan utawa ancaman sengit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov