Airlines Airport Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Warta Breaking Taiwan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Eva Air ngrencanakake pesawat langsung anyar saka Milan menyang Taipei

saka-tengen-I-Zambon-T-Cheng-M.Gulec_
saka-tengen-I-Zambon-T-Cheng-M.Gulec_

Eva Air bakal miwiti penerbangan anyar antara Milan Malpensa ing Italia lan Taipei, Taiwan, tanggal 19 Februari 2020.

Saka Milan, bakal digunakake ing dina Selasa, Rebo, Jum'at, Minggu wiwit jam 11 esuk lan tekan jam 6:30 esuk. Saka Taipei menyang Milan, budhal jam 11:40 sore kanthi tekan jam 6:30 esuk. Penerbangan kasebut bakal berlangsung 12 jam 30 menit saka sisih kulon menyang wetan lan 13 jam lan 50 menit ing arah sing ngelawan.

"Kita bakal nawakake 4 penerbangan mingguan kanggo nyambungake 2 kutha karo Boeing 777-300ER, pesawat unggulan kita kanggo penerbangan jarak jauh… nganti akhir Maret," ujare Manuel Le Goullec, manajer penjualan Eva Air kanggo penumpang, Prancis.

Eva Air wis ngidentifikasi pesaing utamane, sawetara operator dina iki sing beroperasi saka Milan, lan saka bandara Taipei, sampeyan bisa nggayuh pirang-pirang negara lan tujuan sing kasedhiya saka hub Taipei, kaya 15 singgah ing Jepang, utawa amarga kesepakatan karo Kabeh Nippon Airways.

Rencana kasebut kalebu akeh poin ing Korea, PRC China, Thailand, Filipina, Vietnam, lan Kamboja. Australia duwe bandara Brisbane lan Selandia Baru miturut kesepakatan.

Rencana Pemasaran ngerteni pertemuan lan acara pisanan ing wilayah Milan lan banjur ing Italia Lor kanggo promosi operator perusahaan, perdagangan lan tur. Kantor pariwisata Taiwan sing ilang ngganggu perkembangan arus turis saka Italia menyang Taiwan.

Wiwitane uga spesialis kargo saka MIlan Malpensa, Eva Air bakal njaga lalu lintas barang - ujar Manajer Umum Tom Chen Italia saka Eva Air - "Tujuane kanggo ngemot antara 5/600 ton sebulan." B777 / 300ER duwe kapasitas 25 nganti 35 ton saben pesawat.

Portofolio pelanggan maskapai iki digabungake banget lan kalebu akeh merek terkenal ing Italia lan macem-macem barang saka otomotif, konsumen, panganan & minuman, mode & kemewahan, energi lan industri, Aerospace lan pertahanan sing tujuane kalebu Macau, Korea Selatan lan Jepang liyane saka Taipei.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.