Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Italia Breaking News News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

EVA Air nggawe Milan Malpensa dadi rute Eropa sing pertama sajrone 20 taun

0a1a-157
0a1a-157
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi penerbangan dijadwalake diwiwiti tanggal 18 Februari 2020, EVA Air bakal miwiti layanan kaping papat saben minggu saka Taipei Taoyuan nganti Milan Malpensa (MXP) taun ngarep. Layanan sing dioperasikake kanthi 316-777 kursi 300 kursi bakal dadi siji-sijine sektor operator ing Italia, lan mung tujuan kaping lima sing dituju ing Eropa sing nambah rute sing wis ana ing Amsterdam, London Heathrow, Paris CDG lan Wina. MXP bakal dadi stasiun langsung nomer telu ing Eropa, lan kutha liyane (London lan Amsterdam) mung dilayani liwat Bangkok, lan iki minangka rute pertama sing dibukak dening operator ing Eropa sajrone 20 taun kepungkur.

Operator Star Alliance, sing mabur luwih saka 12.5 yuta penumpang ing 2018, saiki mabur menyang 65 tujuan global, kalebu 11 ing Amerika Utara lan 50 ing Asia lan Oseania. EVA Air minangka salah siji saka wolung maskapai penerbangan ing donya sing diarani 'Maskapai Bintang Lima' dening organisasi rating kualitas internasional SkyTrax, lan dadi nomer lima saka wolung maskapai sing ngladeni MXP. Iki uga ditingkat ing antarane 10 Maskapai Penerbangan paling gedhe ing donya ing taun 2019, kaya sing dipilih para wisatawan global, lan minangka nomer kaping pitu saka sepuluh operator sing mabur menyang Malpensa. Wis entuk penghargaan iki suwene patang taun berturut-turut.

"Nambahake operator sing paling apik kaya EVA Air menyang panggilan penerbangan maskapai ing Malpensa, kudeta nyata kanggo kita," ujare Andrea Tucci, Pengembangan Bisnis Penerbangan VP ing SEA. "Kanggo dipilih dadi siji-sijine tujuan operator ing Italia, lan salah siji saka limang ing Eropa, validasi daya tarik merek Milan ing luar negeri, amarga akeh tanggalan acara lan lingkungan ekonomi sing dinamis." Pentinge hub maskapai ing Taipei, lan potensial sambungan terus, uga bakal entuk manfaat kanggo rute sing anyar. "Kita ngarepake akeh wong sing lelungan ing rute kasebut bakal nggawa titik-titik ing antarane Taipei lan Milan, nanging uga ngramal akeh jumlah penumpang lan lalu lintas transfer kargo ing jaringan EVA Air 31 poin ing Asia, 18 ing China lan Brisbane ing Australia, "Ujar Tucci. Luwih saka 70% lalu lintas Milan menyang Asia saiki mabur liwat gerbang jarak jauh.

Dioperasikake ing saindhenging taun, EVA Air bakal mabur sektor 9,640-kilometer ing dina 1,2,4 lan 6 saka hub ing Taipei Taoyuan, lan bakal ninggalake Milan ing dina Selasa, Rebo, Jumuah lan Minggu sing diwenehake layanan sewengi saka Asia. Penerbangan BR71 mangkat saka Taiwan jam 23:40 lan tekan MXP jam 07:15 dina sabanjure. Ninggalake Malpensa jam 11:50, BR72 tekan Taipei jam 06:30 dina sesuk.

Hub Taipei Taoyuan dadi gerbang Asia ke-18 sing diterbitake saka MXP lan EVA Air maskapai kaping 14 kanthi penerbangan menyang wilayah kasebut. Penerbangan anyar menyang Taiwan gabung karo operasi sing ana ing Azerbaijan (Azerbaijan Airlines), China (Air China, Neos), Georgia (Wizz Air), Hong Kong (Cathay Pacific Airways), India (Air India), Jepang (Alitalia), Korea ( Air Korea), Maladewa (Air Italia, Alitalia, Neos), Pakistan (Pakistan International Airlines), Singapura (Singapore Airlines), Thailand (Thai Airways) lan Uzbekistan (Uzbekistan Airways). "Asia minangka pasar sing saya mundhak nganti 17% taun-taun kanggo MXP, amarga investasi kapasitas dening 13 maskapai penerbangan lan strategi kolektif kanggo ningkatake kualitas jaringan Milan kanthi mindhah lalu lintas luwih cedhak karo tujuan pungkasan, ”Ateges Tucci.

Angka throughput ing MXP kanggo 1H 2019 ana ing level rekor, kanthi kurang saka 12.5 yuta penumpang ditangani sajrone nem wulan pertama taun - minangka + 10% pertumbuhane tahunan. Gerbang Italia saiki wis ngasilake 48 wulan bertumbuhane penumpang lan sajrone 12 wulan, ditangani 25.7 yuta penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov