Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Korea Selatan Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Vietjet ngluncurake rute Nha Trang lan Busan

Pilih basa sampeyan
0a1-9
0a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietnam maskapai anyar wis resmi ngluncurake rute internasional paling anyar sing nyambung kutha pantai populer ing Vietnam, Nha Trang Busan, Kutha pelabuhan sing misuwur ing Korea Selatan, nandhani layanan kaping sanga maskapai kasebut antara Vietnam lan Korea Selatan. Operator pertama sing ngoperasikake layanan langsung iki ing antarane rong tujuan kasebut, rute Nha Trang - Busan diarep-arep bisa memenuhi permintaan perjalanan warga lokal lan turis ing antarane rong negara kasebut lan saindenging wilayah kasebut. Ing kesempatan iki, kabeh penumpang ing penerbangan perdana khusus kasebut kaget oleh-oleh saka souvenir Vietnam.

Rute Nha Trang - Busan ngoperasikake papat penerbangan bali saben minggu saben Senen, Rebo, Setu lan Minggu wiwit tanggal 16 Juli 2019. Durasi penerbangan udakara patang jam 40 menit saben sikile. Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Nha Trang jam 23.50 lan tekan Busan jam 06:30. Penerbangan bali mangkat saka Busan jam 08:05 lan tekan Nha Trang jam 10:45 (Kabeh ing wektu lokal).

Minangka kutha pelabuhan sing rame lan kutha paling gedhe nomer loro ing Korea, Busan nawakake papan hiburan, papan blanja lan pasar laut sing misuwur uga pengalaman wisata kanthi arsitektur teken sing ditampilake liwat bangunan, candhi lan museum. Kangge, Nha Trang wis dadi papan pantai favorit ing Vietnam bubar, narik para wisatawan kanthi pantai sing dawa, teluk sing misuwur, masakan sing sugeh, lan wong sing grapyak.

Sadurungé ing wulan Maret, Vietjet diajeni minangka "Operator Biaya Asing Asing Murah Terbaik" ing Korea Prestige Brand Awards 2019, sing dianakake koran Korea Economic Daily sing luwih bisa nambah kapercayan lan kapercayan saka para pelanggan Korea marang merek kasebut.

Kanthi jaringan 120 rute, Vietjet ngoperasikake penerbangan sing aman kanthi tingkat reliabilitas teknis 99.64% - tingkat paling dhuwur ing wilayah Asia Pasifik. Minangka anggota Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional (IATA) sing lengkap, Vietjet wis entuk sertifikat Audit Keselamatan Operasi IATA (IOSA) lan dianugerahi rangking 7 bintang, tingkat keamanan paling dhuwur ing donya, dening AirlineRatings.

Kanthi nawakake tiket sing terjangkau, macem-macem kelas tiket lan promosi sing apik, Vietjet nggawe pengalaman mabur sing apik kanggo para penumpang pesawat anyar kanthi kursi sing kepenak, pilihan saka sangang panganan panas sing enak sing ditawakake para kru kabin sing apik lan grapyak, lan akeh layanan tambahan sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov