24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Industri Hospitality News Oman Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Travel UNIGLOBE ngembangake layanan Timur Tengah

0a1a-165
0a1a-165
ditulis dening Kepala Editor Tugas

UNIGLOBE Travel Internasional wis nggedhekake jaringan ing Timur Tengah kanthi tambahan UNIGLOBE Bahwan Travels ing Muscat, Oman, lan UNIGLOBE Nasser Air Travel ing Dubai, Uni Emirat Arab.

Didegake luwih saka 40 taun kepungkur, UNIGLOBE Bahwan Travel Group minangka perusahaan unggulan Suhail Bahwan Group (Holding) LLC, klompok plancongan paling gedhe ing Oman. Ing pandhuan SA Gururaj, Manajer Umum lan wakil manajer umum Soumava Mukherjee, perusahaan manajemen lelungan kasebut ngladeni luwih saka 100,000 wisatawan saben taun lan ngusir udakara 25 persen kabeh bisnis lelungan ing Kesultanan Oman.

UNIGLOBE Nasser Air Travel duweke lan dioperasikake dening Nasser Abdulla Lootah Group. Didegake ing taun 1974, UNIGLOBE Nasser Air Travel wis tuwuh dadi luwih saka 150 klien perusahaan lan minangka salah sawijining perusahaan plancongan paling gedhe ing UAE. Ing pimpinan manajer umum Sindhu Shaji, tim kasebut nyedhiyakake layanan khusus kanggo klien ing kabeh bidang manajemen lelungan.

"Ing UNIGLOBE, kita bangga karo kekuwatan kanggo nyedhiyakake layanan lokal, keahlian industri lan keahlian manajemen lelungan ing saben negara sing dilayani," ujare pangadeg lan pejabat eksekutif UNIGLOBE, U. Gary Charlwood. "Aku seneng nampani anggota kulawarga sing paling anyar ing Oman lan UAE. Kanthi intelijen pasar lan hubungan sing dipercaya karo maskapai penerbangan lan pemasok wisata ing Timur Tengah, dheweke menehi nilai gedhe kanggo klien sing dilayani jaringan perusahaan manajemen perjalanan global. "

Nggarap global kanggo ngladeni klien kanthi lokal ing luwih saka 60 negara, Travel UNIGLOBE nggunakake teknologi saiki lan rega pemasok sing luwih disenengi kanggo ngirit wektu lan dhuwit marang klien babagan rencana plancongan bisnis lan plancongan. Wiwit taun 1981, para turis korporat lan luang gumantung karo merek UNIGLOBE Travel kanggo ngirim layanan sing ora dikarepake. UNIGLOBE Travel didegake dening U. Gary Charlwood, CEO lan kantor pusat dununge ing Vancouver, BC, Kanada. Volume penjualan saindenging sistem tahunan yaiku $ 5.0 + milyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov