Airlines Airport Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Suspensi penerbangan British Airways lan Lufthansa: Bandara Kairo ora aman

lampu gantung
lampu gantung
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kantor Luar Negeri Inggris nganyari saran lelungan kanggo Mesir wingi lan ngelingake warga negara: "Ana risiko terorisme sing luwih dhuwur tumrap penerbangan"

Ing wektu sing padha, British Airways mbatalake kabeh penerbangan mlebu lan metu saka Kairo sajrone 7 dina sabanjure mbagi brosur menyang penumpang sing frustasi kanthi nomer telpon sing sibuk dadi lega.

Sekaligus, maskapai penerbangan Jerman Lufthansa nindakake perkara sing padha, nanging nerusake penerbangan saiki (Minggu)

British Airways lan Lufthansa - loro maskapai penerbangan paling gedhe ing Eropa - ndadak mandheg penerbangan menyang Kairo dina Setu, sanajan penerbangan arep numpak pesawat.

"Amarga keamanan minangka prioritas nomer siji Lufthansa, maskapai iki nundha sawetara penerbangan menyang Kairo dina iki minangka pancegahan, nalika ana penilaian luwih lanjut," ujare Lufthansa ing sawijining pernyataan. "Saiki, kita ora duwe informasi tambahan."

Miturut wong njero, ora ana ancaman khusus sing dideteksi, nanging maskapai reaksi kanggo masalah kuwatir sing lagi ana ing bandara Kairo. Penundaan penerbangan kasebut bakal menehi kesempatan marang maskapai kanggo mriksa kahanan kasebut, ujare sumber kasebut.

Kantor Luar Negeri Inggris uga ngelingake babagan "kabeh lelungan menyang Gubernur Sinai Utara, amarga tumindak kriminal lan serangan teroris marang polisi lan pasukan keamanan sing nyebabake pati," ujare agensi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.