Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Filipina Breaking News Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Korean Airlines nderek Skyteam kanggo ndhukung Habitat for Humanity

korean
korean
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Karyawan Korea Air melu proyek bangunan omah ing Silay, Negros Occidental, Filipina, tanggal 20 Juli. Wiwit 2013, Korea Air wis kerja sama karo Habitat for Humanity Philippines minangka bagean saka upaya tanggung jawab sosial perusahaan (CSR) global maskapai kasebut. The Habitat for Humanity Philippines minangka organisasi nirlaba lokal sing nyedhiyakake papan omah kanggo para wisma.

Anggota Skyteam Air Korea gabung karo dhukungan taun suwene maskapai Skyteam liyane kanggo Habitat for Humanity. eTN bubar nglaporake babagan kedadeyan sing padha ing Amerika Serikat karo Delta Airlines lan Saudia.

Dumunung ing bagean tengah Filipina, Negros Occidental minangka wilayah sing rawan banjir lan gempa bumi sing asring ditemoni. Akeh warga lokal sing ilang omah amarga bencana alam kasebut, utawa diusir saka tanah duweke pribadi, kepeksa pindah menyang papan perlindungan sauntara.

Total 10 karyawan saka kantor Korea Air Manila melu kerja konstruksi, nggawa bahan, tembok semen lan lukisan. Ing situs proyek, para pekerja konstruksi trampil ndidik warga babagan cara nggunakake teknologi paling anyar kanggo mbangun lan ndandani omah. Korean Air uga nyumbang dana lan bahan konstruksi kanggo mbangun papat unit omah ing Bohol, Filipina, kanthi Departemen Kesejahteraan Sosial lan Pembangunan Filipina sing cocog karo dana sumbangan kasebut.

Korean Air aktif ngrampungake tanggung jawab sosial perusahaan ing wates taun suwene; nandur wit saben taun ing ara-ara samun Kubuqi ing wilayah Mongolia Inner China, lan Baganuur, Mongolia, kanggo nglawan gurun pasir. Maskapai iki uga ngirim barang bantuan menyang wilayah sing kena banjir lan gempa bumi, nggunakake jaringan global sing jembar. Minangka maskapai global terkemuka, Korea Air bakal terus-terusan netepi tanggung jawab sosial perusahaan minangka inisiatif perusahaan kanggo menehi bali menyang masyarakat.

Artikel liyane babagan Korean Airlines:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.