24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia News Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel Serpong mbukak ing Jakarta

swissbelljakartaopening
swissbelljakartaopening
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel Serpong, hotel mewah anyar ing kutha satelit Serpong sing berkembang, mung 21km sisih kidul-kulon Jakarta dibukak

Hotel kasebut resmi dibuka tanggal 16th Juli 2019, kanthi upacara sederhana sing dipimpin Wakil Walikota Tangerang Selatan, Drs. H. Benyamin Davnie. Acara kasebut uga dirawuhi dening wakil PT. Merdeka Ronov Indonesia, kalebu Komisarisine, Margiono; Kepala Petugas Operasi, Ronaldo Maukar; lan loro anggota Direksi, Novi Imeli lan Iswara Darmayana. Swiss-Belhotel International diwakili dening Ketua & Presiden, Gavin M. Faull; Direktur Eksekutif, Matthew Faull; Wakil Presiden Operasi & Pengembangan Senior kanggo Indonesia, Malaysia & Kamboja, Emmanuel Guillard; lan Wakil Presiden Operasi & Proyek kanggo Filipina, Indonesia, Malaysia & Asia Tengah, Gordon Coutts.

Swiss-Belhotel Serpong nduweni 107 kamar lan suite kontemporer, kabeh dilengkapi kenyamanan omah lan fasilitas intuisi kanggo para pelancong bisnis, kalebu Wi-Fi gratis, soket listrik internasional, brankas laptop, shower listrik lan liya-liyane.

Kanthi enem ruang fungsi sing fleksibel, Swiss-Belhotel Serpong bisa dadi tuan rumah macem-macem acara bisnis lan sosial. Ruangan dansa 670 meter persegi minangka papan sing apik kanggo fungsi gedhe, kalebu konferensi perusahaan, upacara penghargaan lan makan malam gala nganti 1,000 tamu. Uga bisa dipérang dadi telung papan sing luwih cilik kanggo acara sing luwih raket. Utawa, limang ruang rapat bisa nampung antara 15 lan 100 tamu.

"Serpong minangka pusat komersial sing padhang ing Tangerang Kidul sing nuduhake tuwuhing ekonomi Indonesia kanthi cepet. Kantor pusat, fasilitas konferensi, pusat riset, lan pusat ritel ing sekitar, wilayah sing bakal teka iki saya akeh para pengunjung. Kita ngarep-arep ngenalake campuran fasilitas internasional lan keramahtamahan Indonesia kanggo tamu ing Swiss-Belhotel Serpong, "ujare Gavin M. Faull, Ketua, lan Presiden, Swiss-Belhotel International.

www.indonesia.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.