24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Mongolia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Mongolia: Tionghoa nyumbang 36.4% saka total wisatawan asing sing teka

0a1a-184
0a1a-184
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen pariwisata Mongolia ujar manawa China wis dadi sumber turis asing paling gedhe Mongolia ing paruh pertama taun 2019.

Turis Tionghoa nyumbang 36.4 persen saka total kunjungan turis asing, sing nyekel jabatan utama saben wulan wiwit Januari.

"Saiki Mongolia wis luwih ngandelake China kanggo ngarahake bisnis pariwisata," ujare Urjinkhand Byambasuren, spesialis departemen pariwisata Ulan Bator.

Menteri Lingkungan Hidup lan Pariwisata ujar manawa ngarepake luwih akeh turis Tionghoa supaya bisa nambah pertumbuhan ekonomi sing gumantung karo pertambangan.

Mongolia wis nemtokake tujuan kanggo nampani 1 yuta turis asing lan entuk 1 milyar dolar AS saka pariwisata ing taun 2020.

Negara Asia kasebut narik total 529,370 turis asing ing taun 2018, nganti udakara 11 persen saka taun sadurunge, miturut kementerian kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov