Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotel hoteler Kempinski ing Eropa ngembang ing Amerika kanthi properti mewah Dominika anyar

Pilih basa sampeyan
0a1a-188
0a1a-188
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klompok hotel mewah paling tuwa ing Eropa bangga nggawa warisan layanan pribadi sing tliti lan layanan sing apik banget ing papan sing paling anyar ing Amerika. Cabrits Resort & Spa sing ditunggu-tunggu Kempinski Dominica bakal mbukak lawang kanggo tamu lan pelanggan eksklusif ing tanggal 14 Oktober 2019. Resor iki bakal dadi Kempinski sing nomer loro Caribbean resort lan resor bintang lima kaping pisanan ing Dominika.

"Nggawe proyek iki dadi prekara penting liyane kanggo Hotel Kempinski," ujare Michael Schoonewagen, General Manager, Cabrits Resort & Spa Kempinski Dominica. "Kita bangga banget karo properti iki amarga bakal menehi kesempatan marang para pelancong ngrasakake Dominica kaya sadurunge, kanthi nglumpukake Kempinski kanthi kemewahan tanpa wates wektu kanggo nggawe pengalaman transenden ing endi kemewahan sing ditemoni."

Pulo Alam Karibia

Dumunung ing antarane Guadeloupe lan Martinique, pulo Dominica sing apik lan durung diresiki minangka rahasia Karibia sing paling dijaga. Kepencil saka pariwisata massal, pulau kasebut narik kawigaten para petualang eko lan sing pengin ngilangi urip saben dinane. Diubengi karo Taman Nasional Cabrits, desain resor sing ora ngganggu iki ngurmati lan nglestarekake kaendahan alam lan ekosistem ing pulau vulkanik sing durung digali sing apik iki. Resor kasebut komitmen kanggo nglindhungi keaslian swarga sing murni iki kanggo para wisatawan sing bakal teka, dene dina iki nawakake pengalaman tamu sing bisa ngimbangi keseimbangan alam ing antarane lahan lan segara.

Kamar kanggo Roaming ing Taman Bermain Alam

Akeh ditutupi gunung-gunung sing alas lan alas tropis sing subur, Dominica misuwur duwe pulau-pulau Karibia liyane sing "ijo" kanthi meri. Nyatane, nalika nerangake Dominica karo Ratu Isabella saka Spanyol, Christopher Columbus ora bisa ngomong apa-apa. Saiki, luwih saka 500 taun mengko, pucuk dramat, jurang lan medan sing kebak petualangan ing Pulo Alam isih nggawe bisu para pengunjung.

Hosting macem-macem flora lan fauna, kalebu akeh tanduran, kewan lan spesies manuk langka, Dominica dilindhungi sistem taman alam sing jembar sing kalebu telung taman nasional, loro cadangan alas lan Cagar Beo Parrot Syndicate. Para petualangan bisa seneng trek-trek eco ing jalur hiking sing akeh banget, nonton manuk utawa mung mirsani satwa ing lingkungan alam.

Dominika uga dadi sumber banyu panas paling gedhe nomer loro ing donya lan nduwe 365 kali, siji kanggo saben dina ing taun iki, uga banyu terjun lan uga pantai sing bisa narik napas, wiwit saka putih putih nganti pasir vulkanik ireng. Kanthi garis pantai lan karang sing akeh, Dominica uga nawakake nyilem lan snorkeling kelas dunia kanggo petualangan ing jero banyu sing ora ana ing jagad iki.

Desain Terinspirasi Alam

Kabeh 151 kamar tamu lan suite resor ditunjuk kanthi mewah, saka kamar mewah lan unggul sing nduwe pemandangan gunung utawa segara nganti suite wiyar lan dupleks kamar loro, lan villa. Diilhami dening kaendahan alam ing pulau kasebut, masing-masing nampilake warna pesisir sing nyenengake, aksen kayu rinci lan pencahayaan alami sing akeh, nggawa kaendahan ing njobo. Nalika dununge adoh, para tamu bakal nemokake kabeh kenyamanan modern ing omah ing pucuk driji , saka televisi layar datar lan layanan Wi-Fi gratis nganti mesin espresso ing kamar lan fasilitas bathtub mewah.

Kanggo pengalaman Cabrits paling utama, Villa Presidential 4,585 kaki persegi nampilake pemandangan segara sing nggumunake, layanan butler khusus, lawang mlebu lobi pribadi, rong kamar turu, kamar mandhi loro setengah, ruang makan, kamar spa pribadi kanthi sauna lan kamar gedhe, ukuran gedhe teras kanggo njobo ruangan, lengkap karo panggangan lan kolam renang pribadi. Koki pribadi uga kasedhiya miturut panjaluk.

Riyaya kanggo Indera

Saben detail pengalaman tamu ing Cabrits Resort lan Spa Kempinski wis dipikir kanthi tliti supaya tamu bisa ngrasakake, ngambu, ndeleng, ngrungokake lan ngrasakake apa sing ditawakake Dominica. Saka perspektif kuliner, telung restoran khas resor kasebut nampilake masakan lokal lan internasional uga "restoran-kanggo-meja" lan "segara menyang meja".

Restoran teken resor, Cabrits Market, nyedhiyakake warna-warna lan rasa sing indikasi saka pasar Creole. Macem-macem stasiun prasmanan interaktif kalebu macem-macem tarif internasional saka Italia nganti barbeque, mesthi, nedha bengi kanthi tema Creole lan nedha awan sing mewah.

Kweyol Beach Café njupuk spin unik ing bar pantai Creole kanthi pendekatan sing luhur. Nawakake campuran masakan Creole sing enak, favorit internasional lan rasa es krim digawe saka omah kayata klapa, restoran pemandangan laut iki kudu dilakoni saben tamu.

Bonsai nyedhiyakake masakan Pan-Asia minangka alternatif sing apik kanggo restoran utama lan bar pantai resor. Bonsai nawakake plancongan sing enak ing Asia kanthi sushi, sashimi, sate, kari Thailand, masakan wok-wajan lan liya-liyane.

Kanthi lelenggahan njero ruangan ruangan lan ruangan, Rumfire Bar dadi papan sing paling tepat kanggo mungkasi awan, ndeleng srengenge surup nalika ngombe utawa ngombe rokok. Mixologist ahli bar nyiyapake koktail klasik lan kreasi asli sing nggunakake rum Karibia lokal lan semangat peteng.

Mbukak pengalaman sensual ing resor yaiku Kempinski Spa seluas 18,000 kaki persegi. Tamu bisa milih pengalaman kesehatan njero ruangan lan ruangan, sing nyedhaki alam lan nggawe sesambungan karo ekosistem unik pulau kasebut. Menu lengkap spa kalebu perawatan sing diilhami dening budaya lokal lan pangertene papan.

Rapat lan Acara sing Kenangan

Cabrits Resort & Spa nyedhiyakake lokasi sing luar biasa ngadhepi wayah surup ing Pantai Douglas Bay lan swasana Creole tradisional, nawakake sawetara pengaturan sing paling unik lan apik banget kanggo rapat-rapat sing ora bisa dilalekake, reuni kulawarga lan acara-acara khusus. Resor kasebut nawakake luwih saka 8,000 sq ft ruang acara njero ruangan lan ruangan, kalebu papan pantai, kolam renang lan pekarangan, kanggo pesta pernikahan lan perayaan uga telung ruang rapat, ruang dewan lan amfiteater ruangan. Tim acara sing trampil bisa mbantu milih papan lan menu sing sampurna adhedhasar ukuran lan pilihan pesta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov