Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Pengumuman Pers Pariwisata News Wire Plancongan

Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, ngunjungi resmi menyang Zambia

0a1a-41
0a1a-41
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili lagi ngunjungi resmi ing Zambia.

Sekretaris Jenderal disambut nalika teka dening Menteri Pariwisata lan Seni sing mentas diangkat, Zambia, HE Ronald k. Chitotela lan uga HE Charles Romel Banda (mantan Menteri Pariwisata lan Seni) sing saiki duwe portofolio Pamaréntah Daerah.

Wakil permanen kanggo UNWTO, Duta Besar Christine Kaseba uga ana kanggo nyambut delegasi kasebut.

Dina kapisan kalebu rapat bilateral karo Menteri sing mentas ditunjuk lan resepsi koktail karo para pemangku kepentingan turis lokal ing Hotel Taj Pamodzi, Lusaka Zambia.

Zambia minangka anggota Dewan Eksekutif UNWTO.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.