24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways dadi Mitra maskapai nasional IAAF World Athletics Championships Doha 2019

0a1a-197
0a1a-197
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways bakal nggabungake jagad atletik ing Doha sawise mlebu persetujuan dadi Mitra Penerbangan Nasional tanggal 17 Kejuaraan Atletik Dunia IAAF, sing ditindakake wiwit tanggal 27 September nganti 6 Oktober ing Stadion Internasional Khalifa kanthi AC.

Wis pisanan dianakake ing wilayah kasebut, kompetisi bakal nampilake 3,500 atlit elit lan pejabat saka 213 negara kanthi kira-kira 10,000 tamu internasional, dadi acara olah raga paling gedhe sing ditawakake Timur Tengah.

Qatar Airways bakal nyedhiyakake penggemar olahraga ing saindenging jagad kanthi tarif diskon eksklusif kanggo ngunjungi Qatar sajrone acara kasebut kanggo seneng nonton atlit paling dhuwur ing donya sing saingan ing level paling dhuwur.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways seneng dadi Mitra maskapai Nasional Kejuaraan Olahraga Dunia IAAF Doha 2019. Aku seneng ndeleng kita ndhukung acara olahraga paling gedhe ing wilayah kasebut , luwih-luwih amarga iki bakal dadi juara pertama kaline ing Timur Tengah. Ing Qatar Airways, kita yakin pentinge olahraga minangka sarana kanggo nggabungake masarakat. Kemitraan iki bakal nambah komitmen kanggo olahraga karo acara liyane ing negara asal kayata FIFA World CupTM 2022. ”

Wakil Presiden lan Direktur Jenderal IAAF Kejuaraan Olahraga Dunia Doha 2019, Dahlan Al Hamad, ujar: "Qatar diberkahi karo lokasi pusat sing ndadekake kejuaraan kasebut gampang diakses para penggemar saka kabeh jagad. Kemitraan karo Qatar Airways bakal ngidini luwih akeh penggemar teka ing acara atletik elit lan nyenengake pahlawan olah raga. ”

"Penggemar dadi inti acara olahraga apa wae, lan berkat dhaptar tujuan sing apik lan terus berkembang Qatar Airways, kemitraan iki tegese luwih akeh penggemar bisa dadi bagean saka Kejuaraan Olahraga IAAF Doha 2019," tambah Al Hamad.

Ing taun 2019, Qatar Airways dadi maskapai pertama sing menang penghargaan 'Maskapai Penerbangan Terbaik Dunia' kaping lima lan sajrone wektu cendhak karo wektu liyane sing menang; nuduhake maskapai sing tetep kanggo nyedhiyakake sing paling apik kanggo para penumpang. Penghargaan kasebut diwenehake ing World Airline Awards 2019, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'Kelas Bisnis Terbaik Dunia' kanggo taun keempat berturut-turut, 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping telu, lan karo Qsuite 'Kursi Kelas Bisnis Terbaik Dunia'.

Qatar Airways saiki makaryakke armada modern luwih saka 250 pesawat liwat hub, Bandara Internasional Hamad (HIA) menyang luwih saka 160 tujuan ing saindenging jagad. Qatar Airways bubar ngluncurake macem-macem tujuan sing apik, kalebu Rabat, Maroko; Izmir, Turki; Malta; Davao, Filipina; Lisbon, Portugal; Mogadishu, Somalia, mung sawetara. Maskapai kasebut bakal nambah Langkawi, Malaysia menyang jaringan rute sing wiyar ing paruh kapindho 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov