Warta Breaking Travel Italia Breaking News Warta Breaking Jordan Warta Industri Rapat News News Wire Plancongan

Yordania ngirim profesional pharma menyang Roma, nggawe kolaborasi sing luwih jero

rome-mancur
rome-mancur
ditulis dening editor

Industri MICE mbantu nggawe perdamaian lan nuduhake jagad nyata lan pasif kanggo masarakat Islam.

Kerjasama antarane The Platinum Services, agensi acara ing Roma lan DMC sing spesialisasine kanggo acara kelas kapisan ing Italia, Eropa lan wilayah liyane sing dipilih, lan Guarantee Travel Group, DMC sing berbasis ing Amman, penyelenggara acara lan agensi perjalanan, salah sawijining ing Negara kasebut, duwe hubungan apik karo pamrentah Yordania, saiki saya berkembang lan saiki lagi nggegirisi.

Iku kedadeyan ing Roma, ing Hotel Marriott Park, ing ngendi wolung profesional sing teka ing perusahaan farmasi paling gedhe ing Yordania gabung karo sawetara kanca saka Italia wiwit tanggal 22-27 Juni kanggo ngrembug babagan kolaborasi ing riset.

Iki bisa nyebabake pangembangan sing penting banget, sajrone pirang-pirang taun sabanjure, ing perawatan farmakologis penyakit serius, lan tegese asil kasebut kedadeyan amarga industri - Tikus - sing tujuane nglumpukake wong sanajan ana bedane budaya, agama utawa suku.

"Siji wong, siji jagad," ujare Direktur Regional Guarantee Travel Group, Pak Rami Qutishat, lan pemilik The Platinum Services, Loredana Chiappini. "Fokus kita kanggo ningkatake hubungan lan kita nemokake ing boilerplate umum budaya Kulon lan Timur Tengah minangka kesempatan sing apik kanggo nyinaoni kemajuan lan perdamaian."

Platinum Services minangka agensi layanan lengkap ing Roma sing nawakake macem-macem MICE paling lengkap lan layanan khusus kanggo rapat, konferensi, lelungan insentif, lan acara eksklusif ing Italia utawa ing Eropa, uga ing panggon liya. Layanan Platinum kanthi jaringan solid - mitra bisnis sing serius lan efisien ing saindenging Italia lan Eropa - khusus kanggo layanan lelungan lan MICE. Adhedhasar pengalaman jangka panjang ing industri MICE, ngatur rapat, kongres, acara lan insentif kanggo ngelingi rincian lan menehi efektivitas lan efisiensi sing paling dipercaya. Perusahaan kasebut didhukung kanthi pendekatan kreatif, kabukten sukses karo klien perusahaan lan agensi independen ing saindenging jagad.

Kanggo informasi luwih lengkap: Layanan Platinum, Via degli Apuli, 54, I-00185 Roma (Italia), Tel +39 06 4460449, Mob: +39 333 9470120, [email dilindhungi] , www.blogservice.it

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.